Tarvitsetko apua?

Vanuannostelija Pupu

15,90 €
Sis. alv
- +
Täydellinen koriste- ja käyttöesine pupujen ystäville, jotka käyttävät vanupalloja säännöllisesti. Suloinen, pupuaiheinen vanuannostelija ihastuttaa kylpyhuoneessasi takuuvarmasti päivästä toiseen!
Tuote ei ole tällä hetkellä saatavilla, mutta löydät sen taas pian valikoimastamme.

Other customers bought

Kuvaus

Niin suloinen kuin tämä pupu onkin, ei siitä ole oikean lemmikkieläimen korvaajaksi. Siliteltäväksi se ei nimittäin sovellu lainkaan, sillä pehmeäksi sitä ei voi kutsua hyvällä tahdollakaan - sen häntää lukuun ottamatta, tietysti. Posliinista valmistettu suloinen pupu on kuitenkin upea koriste- ja käyttöesine, joka saa sinut takuuvarmasti hyvälle mielelle aina sen nähdessäsi. Täytä pitkäkorva vanupalloin ja voit aina vanua tarvitessasi napata pupun hännän virkaa toimittavan vanupallon käyttöösi.

Näppäränkokoinen, valkoinen vanuannostelija Pupu sopii kylpyhuoneeseen kuin kylpyhuoneeseen. Voit olla varma, että se levittää hyvää mieltä ympärilleen ja että vieraasi huomaavat sen "iiiihana!"-kommenttien saattelemana. Upea, sympaattinen lahjaidea, joka on saanut ylistystä osakseen mm. Vuoden lahjaidea 2015 -nimityksiä jaettaessa.

Tuotetiedot

Vanuannostelija „Pupu“

  • Täytetään puuvillavanupalloin
  • Materiaali: keramiikkaa
  • Mitat: 13 x 15 cm
2021-01-18T20:29:39+00:00