Tarvitsetko apua?

Valvontakamera linnunpönttö

79,90 €
Sis. alv
DHL Express mahdollista
- +
Isoveli valvoo – tai ainakin ensiksi näyttää siltä! Tämä linnunpönttö on näet naamioitu valvontakameraksi ja vetääkin pitkäkyntistä varmasti höplästä, jos asennat tämän hauskan pöntön esimerkiksi takapihallesi. Puinen pönttö näyttää kauempaa katsottuna aivan turvakameralta mutta linnut tietenkin tietävät totuuden ja asettuvat hetimiten taloksi. Osta lahjaksi esimerkiksi ystävälle hänen puutarhaansa tai vie tuliaiseksi mökkiviikonloppun viettoon. Hieno tuote, hauska lahjaidea – tilaa nyt!
Tuote ei ole tällä hetkellä saatavilla, mutta löydät sen taas pian valikoimastamme.

Other customers bought

Kuvaus

Mikä olisikaan hauskempaa kuin suojata yksityisalue ja tuottaa samalla siivekkäille ystäville onnen hetkiä! Nyt voit toteuttaa nämä molemmat pyrkimykset, sillä tämä ”Valvontakamera” linnunpönttö tarjoaa niin linnuille kuin omaisuudellesi suojaa.

Etenkin hämärässä on mahdotonta erottaa tätä puista pönttöä oikeasta valvontakamerasta ja se onkin aidosti suojaava ja turvallisuutta lisäävä tuote, vaikka silmänlumetta onkin. Mutta kenties vielä mukavampaa kuin omaisuuden suojaaminen on keittää kuppi kahvia, istua nojatuoliin, katsella ulos ikkunasta ja tarkkailla lintujen puuhastelua pihamaalla. Linnuilla on ”valvontakamerassa” mukava suojapaikka ja lisäksi voit asettaa pöntöön vaikka hieman linnunruokaa niiden viihtyvyyden varmistamiseksi. Linnunpöntön ripustaminen on myös ekoteko, ja olet osaltasi lisäämässä luonnon monimuotoisuutta, kun annat linnuille pöntön suojapaikaksi.

”Valvontakamera” linnunpönttö on helppo asentaa ja pakkauksen mukana toimitetaan asennustarvikkeet. Pönttö on valmistettu puusta ja viimeistelty metalliosilla illuusion maksimoimiseksi sekä tuotteen vahvistamiseksi. Tämä on hauska ja nokkela tavara, joka kannattaa viedä tuliaiseksi esimerkiksi ystävälle, joka kutsuu mökkiviikonlopun viettoon. Sopii myös erinomaisesti tuparilahjaksi uuteen kotiin tai vanhemmille humoristiseksi joululahjaksi. Osta nyt, sillä olemme lahjat.fi-toimituksessa varmoja, että tämä on hieno lahja moneen tilanteeseen.

Tuotetiedot

  • materiaali: puu, ruostumaton teräs
  • pakkauksen mukana kiinnitystarvikkeet
  • mitat: 14 cm x 15 cm x 31 cm
2021-01-28T02:41:53+00:00