Tarvitsetko apua?

Valokuvausrekvisiitta

16,90 €
Sis. Alv., pois lukien toimitus
- +

Toimitusaika: alkaen 09.01.

Tekoviikset, hipsterilasit, kravatit ja muut hauskat asusteet piristävät valokuvaa kuin valokuvaa, kun ei tarvitse olla vakavana vaan voi hassutella ystävien kanssa. Hauskoja muistoja esimerkiksi polttareista, syntymäpäiväjuhlista tai vaikka rennoista häistä!

Other customers bought

Kuvaus

Nykyään esimerkiksi Snapchatissa saa kaikenlaisia erilaisia erikoistehosteita omiin kuviin pupunkorvista ja koirankuonosta lähtien, mutta ei-snäppääjillekin on onneksi tarjolla vaihtoehtoja tuunata valokuviaan ns. analogisesti. Tästä rekvisiittavalikoimasta löytyy esimerkiksi tekoviiksiä, silmänaamioita, erilaisia suuria silmälaseja hipsteri-tyyliin, solmioita ja rusetteja sekä tekopartoja. Eipähän tarvitse kiroilla solmioiden solmimisten tai vinon rusetin kanssa ja Movemberiin voi osallistua, vaikkei viikset oikein kasvaisikaan omasta takaa. Entä oletko aina halunnut kokeilla, miltä näyttäisit parran kanssa? Nyt sekin onnistuu!

Hauskuutta esimerkiksi synttärijuhliin, polttareihin tai hääjuhliin, jossa virallisten kuvien lisäksi voi päästää mielikuvituksen valloilleen ja hassutella kavereiden tai sulhasen/morsiamen kanssa. Kahdestakymmenestä erilaisesta asusteesta riittää varmasti valinnanvaraa ja jokainen löytää varmasti mieleisensä. Tai neljä. Loistava lahja paljon valokuvaavalle, joka haluaa tuoda kuviinsa hieman persoonallista särmää. Tuloksena on varmasti loistavia profiilikuvia sosiaaliseen mediaan!

Tuotetiedot

Valokuvarekvisiitta

  • Paperiasusteita
  • 20 erilaista mallia!
2023-12-07T15:26:29+00:00