Tarvitsetko apua?
Sorry, your browser doesn't support this configurator.
T Lisää uusi teksti
Arial
  • Maksimi kuvan koko: 10MB
  • Sallitut tiedostotyypit
  Tai leikkaa ja pudota
  Quality of selected imagel

  Valokuvatyyny

  19,90 €
  Sis. Alv., pois lukien toimitus
  DHL Express mahdollista
  - +

  Toimitusaika: Toimitusaika 3-5 päivää

  Valokuvatyyny on ainutlaatuinen ja henkilökohtainen lahjaidea elämäsi tärkeille ihmiselle, puolisolle, sisaruksille, vanhemmille tai ystäville. Valitse tyynyyn valokuva omasta arkistostasi, ja kuvittele kuinka lahjansaaja muistaa hymy huulessa yhteisiä hetkiänne aina tyynyn nähdessään. Osoita, että olet aina läsnä läheistesi elämässä, välimatkasta huolimatta! Tyyny on ihanan pehmeä ja tulee taatusti olemaan päivittäisessä käytössä.

  * Pakolliset kentät

  19,90 €

  Other customers bought

  Kuvaus

  Valokuvatyyny on ainutlaatuinen ja luova lahjaidea! Onko läheisesi muuttamassa toiselle paikkakunnalle tai lähdössä pidemmäksi aikaa matkalle? Anna ihanan pehmeä tyyny ajatuksella valitulla valokuvalla viimeisteltynä esimerkiksi läksiäislahjaksi ja lahjansaaja ottaa palan kotoisia tunnelmia matkallensa mukaan. Tyynyn halaaminen lievittää myös kummasti koti-ikävää.

  Haluatko antaa isovanhemmille erityisen lahjan muistoksi, mutta tiedät että takanreunus mummolassa on jo täynnä valokuvia? Lastenlasten kuvat tyynyssä tuovat varmasti hymyn mummon ja vaarin huulille. Entä miten olisi söpön lemmikin kuva tyynyssä eläinrakkaalle tädille? Vain oma luovuus on rajana kun valitset tyynyyn kuvaa! Lahjansaaja tulee varmasti yllättymään iloisesti.

  Tyyny on ihanan pehmeää materiaalia, ja juuri sopivan halattavan kokoinen 40 x 40 cm. Tämä tyyny ei joudu kaappiin pölyyntymään vaan on kuin tehty olohuoneen sohvalle tai sängylle makuuhuonetta koristamaan. Pehmeä paketti sopii niin syntymäpäivä kuin joululahjaksi, ja ilahduttaa saajaansa vielä vuosia eteenpäin!

  Tuotetiedot

  • Koko: 40 x 40 cm
  • Materiaali: 100% polyesteriä
  2022-05-18T15:51:46+00:00