Tarvitsetko apua?

Valokuvasuihkulähde

29,90 €
Sis. Alv., pois lukien toimitus
- +
Lumoava sisustusidea ja satumaisen kaunis lahja - valokuvasuihkulähde esittelee kauneimmat muistot ja perhepotretit persoonallisella tavalla ja se näyttää upealta esimerkiksi ikkunalaudalla, hyllyssä tai yöpöydällä! Ihastuttava lahjaidea, joka tuo hymyn jokaisen lahjansaajan huulille ja vie ajatukset ikimuistoisiin hetkiin!
Tuote ei ole tällä hetkellä saatavilla, mutta löydät sen taas pian valikoimastamme.

Other customers bought

Kuvaus

Valokuvia voi käyttää monella muullakin tavalla kuin vain piilotettuna valokuva-albumeihin tai näyttämällä niitä puhelimen tai tietokoneen näytöltä. Eksoottiset maisemakuvat lomamatkoilta, hauskat, hetken huumassa otetut kuvat, perhepotretit ja muistot ystävistä tuovat hyvää mieltä ja tekevät kodin sisustuksesta ja tunnelmasta kotoisan. Tässä persoonallinen ja hauska lahjaidea, johon ripustat valokuvat vielä erityisemmällä tavalla esille - valokuvasuihkulähde. Voit vaihtaa kuvia mielesi mukaan ja luoda näin kiinnostavan ja persoonallisen sisustuselementin, joka on sovitettavissa kaikkiin vuodenaikoihin ja samalla kulloinkin vallitsevan sisustuksen sävyihin ja teemoihin. Ja säilyväthän tässä valokuvasuihkulähteessä myös tutuilta saadut postikortitkin.

Tyylikäs ja kaunis, säkenöivästä nikkelistä valmistettu valokuvasuihkulähde saa sisäisen sisustajasi varmasti pulppuamaan ideoita ja koska kuvat ja kortit on kiinnitettävissä ja otettavissa pois helposti, voit kokeilla erilaisia vaihtoehtoja täydellisen kokoelman aikaansaamiseksi. Valokuvasuihkulähde sopii täydellisesti vaikkapa olohuoneeseen "muistojen suihkulähteeksi", joka toimii kauniina katseenvangitsijana ja tunnelmanluojana. Voit viimeistellä lahjan vielä henkilökohtaisemmaksi lahjoittamalla sen saajalle samalla valokuvia yhteiseltä taipaleeltanne. Persoonallinen lahjaidea, joka saa luovuuden ja muistot pulppuilemaan. Valokuvasuihkulähde sopii erityisen hyvin kaikille innokkaille kodin sisustajille! Ja käyhän tämä lahja hyvin myös kaikille valokuvaajille, jotka voivat ripustaa tuoreimmat taidonnäytteensä kätevästi esille valokuvasuihkulähteeseen!

Tuotetiedot

  • Valokuvasuihkulähde
  • Valmistettu nikkelistä
  • Mitat: n. 36 x 43 cm
  • Telineeseen mahtuu 18 valkuvaa, postikortti tmv.
2023-11-29T15:30:39+00:00