Tarvitsetko apua?

Valokuvasäilytyslaatikko vauvalle

Alkaen: 14,90 €
Sis. alv
- +
Aivan mahtava lahjaidea vastasyntyneen lapsen ylpeille vanhemmille! Kaikki vanhemmathan haluavat nappailla mahdollisimman paljon valokuvia uudesta tulokkaasta, joten miksi et lahjoittaisi tätä kaunista valokuvasäilytyslaatikkoa esimerkiksi ristiäisissä tai nimiäisissä ja täyttäisi vanhempien toiveita? Laatikon ulkoseinissä tilaa neljälle valokuvalle, ja lisää kuvia voidaan varastoida laatikon sisään. Kätevä ja yhtä aikaa herkkä lahja, josta on iloa vanhemmille ja lapselle vielä vuosia lahjoittamisen jälkeen. Tilaa nyt!
Tuote ei ole tällä hetkellä saatavilla, mutta löydät sen taas pian valikoimastamme.

Other customers bought

Kuvaus

Kun maailmaan saadaan uusi tulokas, tulevat sukulaiset ja ystävät tervehtimään ja tuomaan pieniä lahjoja. Ja tässä eräs parhaimmista sellaisista, kun haluat muistaa tuoreita vanhempia. Tämä valokuvalaatikko nimittäin tallentaa ihanimmat hetket vauvan kanssa valokuviin, ja lisäksi valokuvista ajankohtaisimmat voidaan laittaa esille laatikon seinämiin. Laatikko on väriltään vaaleansininen ja se henkiikin kirjahyllyssä rauhallisuutta ja hyvää mieltä.

Tässä valokuvasäilytyslaatikossa on ulkoseinissä tilaa neljälle valokuvalle, ja se onkin eräänlainen pikkulapsen interaktiivinen valokuvanäyttely: voit vaihtaa laatikkoon näkösälle uudet kuvat milloin tahansa ja näin laatikko on aina ajankohtaisin valokuvateline. Lisäksi laatikon sisällä on tilaa varastoida lisää paperivalokuvia, eli voit tallettaa kaikki ihanimmat otokset ja mukavimmat valokuvamuistot vauvan vaiheista laatikkoon – niitä kelpaa myöhempinä vuosina ihmetellä ja katsella yhdessä jo varttuneemman lapsen

Lahjaideana tämä laatikko on herkkä ja kaunis: voit joko lahjoittaa sen tyhjänä tuoreille vanhemmille tai sitten kerätä jo muutaman otoksen vastasyntyneestä ja lisätä ne laatikon seinämiin – aivan mahtava ristiäis- tai nimiäislahja! Osta nyt lahjat.fi-verkkokaupan kautta ja tuo iloa uusille vanhemmille, läheisille ystävillesi tai sukulaisille.

Tuotetiedot

  • ulkokuorissa tilaa neljälle valokuvalle, à 6 cm x 6 cm
  • sisällä lisää tilaa valokuville
  • väri: vaaleansininen
  • mitat: 10 cm x 10 cm

Tuotetiedot

  • ulkokuorissa tilaa neljälle valokuvalle, à 6 cm x 6 cm
  • sisällä lisää tilaa valokuville
  • väri: vaaleansininen
  • mitat: 10 cm x 10 cm
2021-01-23T15:32:12+00:00