Tarvitsetko apua?

Valokuvaripustin 40 lokerolla

22,90 €
Sis. alv
- +
Mikäpä näyttäisi oman makuuhuoneen tai lastenhuoneen seinällä komeammalta kuin ajattomat ja kauniit kuvat rakkaista ihmisistä. Tämä valokuvaripustin sisältää 40 läpinäkyvää taskua, jonne voit sijoittaa lempivalokuvasi niin, että ne ovat aina näkösällä, aina mielessä ja muistissa. Lisää ripustimeen rakkaittesi tai sukulaistesi kuvia, lemmikkieläimesi parhaimmat otokset ja ihanimmat reissukuvat. Tyylikkään selkeä design täydentää kokonaisuuden: tämä valokuvaseinä on yksinkertaisesti aivan mahtava lahjaidea. Tilaa nyt!
Tuote ei ole tällä hetkellä saatavilla, mutta löydät sen taas pian valikoimastamme.

Other customers bought

Kuvaus

Rakastatko valokuvia, valokuva-albumien pläräämistä, tuoreiden paperikuvavedoksien tuoksua ja tuntua? Haluatko kyllästää arkesi valokuvilla? Nyt esittelemme tämän upean valokuvaripustimen, jossa on tilaa 80 kuvalle 40 läpinäkyvässä taskussa. Ripustin on molemmilta puolilta läpinäkyvä, eli voit laittaa jokaiseen taskuun kaksi kuvaa ripustimen vastakkaisille puolille. Sitten voit ripustaa tämän upean valokuvaseinämän vaikka kattokoukusta tai seinähakasesta roikkumaan, ja huoneessasi on aina valokuva-albumi parhaimmille otoksillesi.

Ripustimeen voi lisätä vaikka kumppaninsa kauneimmat kuvat, vitsikkäimmät otokset sukulaislapsista tai hersyvimmät fotot hauskimmista hetkistä ystävien kanssa. Ja katsos, tuolla nurkassa on oma osastonsa hienoimmille reissukuville! Ei tarvitse kuin vilkaista ripustimen kuvia muistaakseen, kuinka mahtava sekin lomamatka oli ja kuinka ihanat nekin juhlat olivat.

Tässä ripustimessa on potentiaalia monenlaisiin lahjavaihtoehtoihin: joko voit antaa ripustimen lahjaksi ilman valokuvia, ja lahjan saaja täydentää kokonaisuuden mieleisillään kuvilla. Tai voit täydentää ripustimen valmiiksi mieleisilläsi otoksilla ja antaa näin varmastikin mitä henkilökohtaisimman ja koskettavimman lahjan läheiselle tyypille tai tärkeälle sukulaiselle.

Tämän lahjan kanssa ei tarvitse pelätä makukysymyksiä: design on yksinkertaisesti niin tyylikäs, että lahjan saaja ihastuu välittömästä. Myös kaikki vieraat kiinnittävät kelloon takuuvarmasti huomiota, ja valokuvien innoittamana syntyy mielenkiintoisia muisteloita ja keskusteluja. Tilaa nyt lahjaksi!

Tuotetiedot

  • 40 läpinäkyvää lokeroa, tilaa 80 valokuvalle (10 cm x 50 cm)
  • materiaali: PVC-muovi
  • mitat: 55 cm x 139 cm
2021-01-25T06:14:15+00:00