Tarvitsetko apua?
Ilmainen toimitus alk. 40 € tilauksille
003589 424524 64

Valokuvamuki omaan koristeluun

Normaali hinta: 12,90 €

Special Price 10,99 €

Sis. alv
-15,00 %
- +

Toimitusaika: Varastossa

Tästä mukista voi juoda vaikka aamukaakaon – ja samalla piirellä hieman mukin pintaan. Valokuvamuki omaan koristeluun onkin aivan paras lahjaidea piirtämisestä ja taiteilemisesta innostuneelle lapselle. Mukiin on myös mahdollista painaa mikä tahansa valokuva leimattavan siirtokuvan tavoin – katso ohjeet alempaa. Koko muki toimii näin tyhjänä kankaana ja lapsen mielikuvituksen ruokkijana – mikä olisikaan huomioon ottavampi ja mukavampi lahja esimerkiksi sukulaislapselle tai omalla jälkikasvulle?
  • Tilaa ennen 15:00 lähetämme tuotteen varastolta samana päivänä
  • Toimitus 4-7 päivässä
  • Suomenkielinen asiakaspalvelu
  • 30 päivän palautusoikeus1

Kuvaus

Onko lapsessasi heräämässä pieni taiteilijasielu? Tai osoittaako ystäviesi lapsi selkeästi kiinnostusta piirtämistä ja maalaamista kohtaan. Näitä taipumuksia kannattaa aikuisten toimesta ruokkia, sillä taiteileminen kutittelee mielikuvitusta ja kehittää lapsen luovuutta.

Tämä muki onkin mainio tuote nuoren taitelijan elämään. Sen pintaan voidaan piirellä erikoistusseilla ja myös siirtää valokuvia seuraavasti: valittu valokuva leikataan ensin pyöreään muotoon pakkauksessa olevan muotin mukaisesti. Siirtokalvosta poistetaan tämän jälkeen suojakerros ja valokuva asetetaan sen päälle alaspäin. Siirtokalvo ja kuva painetaan kuva ylöspäin mukin kylkeen, ja tässä työvaiheessa on pidettävä huoli, että kuvan kaikki reunat ovat tiiviisti mukia vasten. Kun kuvaa on painettu jonkin aikaa, siirtokalvo poistetaan ja kuva on ”leimattu” mukin kylkeen. Tussien väriaine ja siirtokalvon liima eivät ole elintarvikkeita, eli älä piirrä mukin sisäpinnalle jos haluat juoda mukista.

Tämä valokuvamuki omaan koristeluun ruokkii lapsen mielikuvitusta – ja toki siirretyn kuvan myötä mukista tulee myös ainutlaatuinen ja oman näköisensä astia, joka muodostuu varmasti lapselle lempijuomakupiksi. Ja voihan aikuinenkin personoida oman kahvimukinsa työpaikallakin. Tilaa heti lahjaksi ystäväperheen lapselle tai omille muksuillesi.

Tuotetiedot

  • pakkaus sisältää mukin, esimerkkikuvia, siirtokalvon ja erikoistusseja
  • materiaalit on tarkoitettu vain mukin ulkopinnalle piirtämiseen ja koristeluun; materiaalit eivät sovellu elintarvikekäyttöön
  • muki ei kestä konepesua, vaan kevyttä huuhtelua suositellaan

Tuotteesta ei ole vielä arvosteluja. Kirjoita ensimmäinen arvostelu?

2019-01-18T19:07:53+00:00