Tarvitsetko apua?

Valokuvakehys, jossa kaiverrus syntyvyyden

29,90 €
Sis. Alv., pois lukien toimitus
- +

Toimitusaika: Toimitusaika 3-5 päivää

Tämä hopeoitu valokuvakehys on loistava paikka vauvavalokuva ja siten suuri lahja uudet vanhemmat tai tai pienokaiset alkaa elämään. Kiitos seistä ja tarkista kehys voidaan helposti sijoittaa tai ripustaa seinälle; Lisäksi on kaiverrettu yksilöllisesti - kiva idea ihana kun syntymästä!

* Pakolliset kentät

29,90 €

Other customers bought

Kuvaus

Suuri "puitteet" vauva valokuvan, kiva koristelu artikkeli itsessään - ja hyvin henkilökohtainen lahja. Hopeoidun valokuvakehys kanssa kaivertamalla syntymän vakuuttava, klassinen, tyylikäs ulkoasu rauhallisesti ja tietenkin erityisesti yksittäisten muotoilun ansiosta kaiverrus.

Melkein kuin kirja vaikuttaa taitto kappale, joka on myös koristeltu luvut helpotus. Takana Velvet antaa kehyksen hienostunut; hoidosta runko on myös melko yksinkertainen - kiitos maaliin kiillotus ei ole välttämätöntä.

10 x 10 cm sopii kuvaksi; niin nostalginen säestys suosikki vauvavalokuva voi varmasti pysyä monta vuotta vielä kehykseen ja ilahduttaa vastaanottajalle. Kaunis ja kaiverrettu vauva kuvakehys on täydellinen henkilökohtainen lahja elämän alusta ja HERZallerliebste huomiota uusille vanhemmille!

Tuotetiedot

Valokuvakehys, jossa kaiverrus syntyvyyden

Mukana: 1 kaiverrettu kuva kehyksiä
ominaisuudet:
yksilöllisesti kaiverrettu
saranoitu tyyliin kirja
helpotusta kuva
Takaisin sametti
jalustan ja koukku roikkuu
ja kuva mitat ovat 10 x 10 cm
Materiaali: hopeoitu ja lakattu
Väri: hopea (kiiltävä)
Huomautus: Älä käytä erikoismerkkejä kaiverrusta.

2023-09-28T15:15:06+00:00