Tarvitsetko apua?

Valoköynnös Flamingo

9,90 €
Sis. Alv., pois lukien toimitus
- +
(0)

Toimitusaika: alkaen 09.01.

Tämä flamingo-valoköynnös on kerrassaan nerokas koriste niin asuntoon, teemajuhliin kuin vaikkapa synttäreillekin - tai mikset ripustaisi sitä paristotoiminnon ansiosta yllesi! Nämä valot tarvitsee jokainen, jonka elämänkatsomus on huumorilla höystetty. Olitpa se sitten sinä tai rakas ystäväsi!

Other customers bought

Kuvaus

Nämä hankittuasi ei enää yksiäkään juhlasi kaipaa yhtikäs mitään muuta! Järjestitpä sitten maistuvat grillijuhlat, ikimuistoiset synttäribileet tai tehdessäsi muuten vain ystävien kokoonkutsun kotiisi, nämä upean pinkit flamingovalot ovat tästä lähtien aina "se juttu"! Sillä kukapa ei tulisi hyvälle lomatuulelle nähdessään tämän Karibian rannat mieleentuovan linnun? Pehmeän vaaleanpunainen valo hehkuu kauniisti kymmenestä LED-lampusta tuoden juhlaan ja arkeen aivan uudenlaisen säväyksen.

Flamingo-valoköynnös on sinun juttusi, jos kaipaat ympärillesi jotakin ainutlaatuisesta ja tavallisuudesta kertakaikkisesti poikkeavaa. Nämä valot toimivat paristoilla, joten ripustat ne näppärästi minne ikinä haluatkin - valaisemaan kotisi pimeimmän nurkan tai rohkeasti koristamaan ja valaisemaan juhlakalun kaulaa! Ja mikäpä olisikaan parempi muisto päivänsankarille kuin saada nämä upeat valot mukaansa juhlien jälkeen! Varmaa on, että tämä lahja takaa hauskuuden kaikille lystikkääseen kivanpitoon osallistuville ystävillesi. Mitä siis enää odotat? Kohta nämä kymmenen hohtavan pinkkiä flamingoa kaunistavat sinunkin iltojasi näyttävällä olemuksellaan!

Tuotetiedot

Valoköynnös Flamingo

  • Kahdella AA-paristolla toimiva
  • Ei sisällä paristoja
  • Pituus: n. 1,65 m
  • Materiaali: muovi

Tuotteesta ei ole vielä arvosteluja. Kirjoita ensimmäinen arvostelu?

2023-09-21T20:28:37+00:00