Tarvitsetko apua?

Valkoiset perhoset seinäkoriste

10,90 €
Sis. alv
DHL Express mahdollista
- +
Miten upea ja ihana sisustusidea! Valkoiset seinälle asetettavat perhoset luovat esimerkiksi olo- tai makuuhuoneeseen kauniin ja yksilöllisen ilmeen. Keveyttä huokuvat perhoskoristeet synnyttävät upeita kolmiulotteisia muotoja seinälle. Miksi tyytyä pelkkiin perinteisiin ja tylsiin huonetauluihin, kun voi loihtia kotiin mielikuvituksellisemman ja mielenkiintoisemman ilmeen näin kauniisti. Elegantit valkoiset perhoset näyttävät upeilta niin valkoisilla kuin värikkäilläkin seinillä. Ne soveltuvat kodin kaikkiin huoneisiin tai vaikkapa toimistolle piristämään työpistettä.
Tuote ei ole tällä hetkellä saatavilla, mutta löydät sen taas pian valikoimastamme.

Other customers bought

Kuvaus

Kaikille yksilöllisiä sisustusideoita etsiville, romanttisista sisustuselementeistä pitäville ja esimerkiksi iloisista keväisistä ja kesäisistä luontoaiheista nauttiville tämä lahja osuu varmasti oikeaan. Erikokoiset valkoiset perhoset luovat seinälle aidontuntuisen ja elämyksellisen ilmeen. Vierailijat eivät yksinkertaisesti voi olla ihailematta tätä seinäkoristetta! Perhoset näyttävät seinällä kuin juuri lentoon lähteviltä tai sijoilleen laskeutuneilta, ne muodostavat yhdessä keveän ja harmonisen kokonaisuuden. Lahja, joka sopii kaikille, joilla on elegantti maku!

Perhoset ovat kauniita ja saavat aina hyvälle mielelle. Kukapa ei haluaisi kotiinsa elämäniloa tuovia perhoskoristeita muistuttamaan kauniista kesäpäivistä ja luonnon hurmaavasta upeudesta. Voit melkein kuulla kesäisten niittyjen huminan ja perhosten siipien havinan vienossa kesätuulessa. Luontoaiheet ovat aina ajankohtaisia muoti-ilmiöitä sisustuksessa. Nautimme, kun ympäröimme itsemme aiheilla, jotka tuovat kotiin luonnon rauhaa ja kauneutta.

Perhoskoristeet sopivat upeasti makuuhuoneeseen, olohuoneeseen tai vaikkapa keittiöön. Ilahduta ystävääsi, syntymäpäiväsankaria, uuteen kotiin muuttanutta tai esimerkiksi sisustusintoista nuorta tällä yksilöllisellä lahjalla. Tyylikkäät seinäperhoset on helppo asentaa, ne voi asetella haluamaansa järjestykseen ja ne tuovat upean säväyksen kotiin kuin kotiin. Kun etsit jotain erityistä, tämä lahja on varma valinta.

Tuotetiedot

  • väri: valkoinen
  • sisältää: 9 kappaletta koristeperhosia
  • perhoset kolmessa koossa: 5 x 6 senttimetristä 9 x 10 senttimetriin
  • kiinnitys metallilangalla
2020-11-27T04:45:41+00:00