Tarvitsetko apua?

”Valkoinen tee” lahjapakkaus

26,90 €
Sis. alv
DHL Express mahdollista
- +
Tämä teelahja hivelee sekä makuhermoja että esteettistä silmää. Teepussien sijaan tee on käsintehtyjen teekukkien muodossa, ja ne avautuvat kuumassa vedessä huikean näköisiksi, väreissä loistaviksi kukkasiksi lasisessa kannussa. Tästä ei teen ystävän lahja kiehtovammaksi muutu. Ja teehän on sitä paitsi aina helposti annettava lahja, joka ravitsee ja lämmittää kylmällä ilmalla. Suosittelemme lahjat.fi-toimituksessa tätä ”Valkoinen tee” lahjapakkausta – mutkaton ja mukava lahjaidea kenelle tahansa!
Tuote ei ole tällä hetkellä saatavilla, mutta löydät sen taas pian valikoimastamme.

Other customers bought

Kuvaus

Tee on aina terveellistä ja lämmittävää juomaa, mutta kaikkein hyödyllisintä teelaaduista on valkoinen tee, joka on valmistettu teepensaan ensimmäisistä lehdistä ja kärkisilmuista. Valkoinen tee ei maistu lainkaan kitkerältä ja siinä on kaikista teelaaduista eniten terveydelle hyvää tekeviä antioksidantteja. Tämä arvokas ja laadukas lahjapakkaus sisältää valkoista teetä upeiden teekukkien muodossa. Ne ovat käsin muotoiltuja teepusseja, jotka avautuvat kuumassa vedessä huikean näyttäväksi kukka-asetelmiksi. Ja toki tämän takia ”Valkoinen tee” lahjapakkauksessa tulee mukana lasinen teekannu, jonka seinämien läpi voit tarkkailla, kuinka kaukat aukeavat täyteen loistoonsa. Siinä unohtuvat arjen paineet ja työkiireet, kun nautit tällaista hengen ja kehon ravintoa. Pakkausessa tuleva lasikannu on kuumuutta kestävää borosilikaattilasia ja totta kai siinä voidaan hauduttaa kaikenlaisia teelaatuja. Kannu on jo itsessään erittäin tarpeellinen tuote ja mukava lahja, josta on iloa pitkiksi ajoiksi. Tilaa nyt ”Valkoinen tee” lahjapakkaus esimerkiksi äidille tai isälle, joille haluat antaa lahjaksi rauhoittavia ja stressiä lievittäviä tuotteita. Tämä lahjapakkaus on varmasti heidän mieleensä, ja valkoinen tee rentouttaa ja virkistää. Oiva ja helposti annettava tuote – tilaa nyt läheiselle ihmiselle lahjaksi.

Tuotetiedot

* pakkaus sisältää kuusi teekukkapussia sekä lasikannun (tilavuus 5 dl) * valkoinen tee, tuoteseloste: * paino: 39 g * ainesosat: Valkoinen tee (vähintään 95 %), kukkia: ruusu, jasmiini, kehäkukka (1–5 %) * säilytettävä kuivassa ja viileässä * käyttöohje: 1. Keitä puoli litraa vettä ja kaada lasikannuun. Huom! On tärkeää käyttää tulikuumaa vettä, jotta teekukat aukeaisivat kunnolla. 2. Laske teekukka varovaisesti lasikannuun. 3. Huomioi pakkauksessa suositeltu hauduttamisaika. * valmistaja: Creano GmbH, In der Wanne 1, 31832 Springe, Saksa
2020-11-25T11:53:12+00:00