Tarvitsetko apua?

Valaistu viestitaulu

17,90 €
Sis. Alv., pois lukien toimitus
- +
Tärkeän viestin kertomiseen on monta tapaa. Yksi tapa on kirjoittaa viesti trendikkäälle valotaululle ja kytkeä taulun valo päälle. Viesti korostuu valon ansiosta kauniilla tavalla. Viesti voi olla suunnattu rakkaalle henkilölle, se voi olla mietelause tai valotaulua voi käyttää myös sisustuselementtinä niin kotona, juhlissa kuin työpaikallakin. Taulussa on tilaa kolmelle riville ja kullekin riville mahtuu kahdeksan merkkiä. Hääjuhlissa tauluun voi laittaa hääparin nimet sydämen kera ja syntymäpäiväjuhlissa päivänsankarin nimi ja ikä voisivat olla taulussa esillä. Mahdollisuuksia tämän valotaulun käyttöön on monia ja erilaisia viestivaihtoehtoja on tuhansia! Valotaulu on paristokäyttöinen, joten se on helppo ottaa mukaan ja sijoittaa paikkaan kuin paikkaan.
Tuote ei ole tällä hetkellä saatavilla, mutta löydät sen taas pian valikoimastamme.

Other customers bought

Kuvaus

Valotaulun etuosa on läpikuultavaa, valkoista muovia, josta valo kajastuu hienosti läpi. Valotaulu näyttää viestin kauniisti myös ilman valoa. Tällöin mustat kirjaimet ja muut merkit ovat selkeästi luettavissa valkoisella pohjalla. Pakkauksen mukana toimitetaan 84 mustaa kirjainta ja muuta merkkiä, joita voidaan käyttää viestien kirjoittamiseen taululle. Joulun aikaan tauluun voi kirjoittaa jouluun liittyviä viestejä ja ympärille voi ripustaa joulukoristeita. Keväisin koristeet ovat kevääseen ja ehkäpä pääsiäiseen liittyviä, samoin viestit. Pienin muutoksin ja yksinkertaisin viestein tauluun saa loihdittua hyvin erilaisia tunnelmia.

Tervetulotoivotus kauniin kukka-asetelman kera toivottaa vieraat lämpimästi tervetulleiksi vierailulle. Tauluun voi kirjata myös haluamansa muistutuksen tai tärkeän päivämäärän. Valotaulua voi käyttää myös koulun tai urheiluseuran myyjäisissä kertomaan vaikkapa kahvin ja munkin hinnan. Vain mielikuvitus on rajana tämän valotaulun käytössä. Anna lahjaksi tai tilaa omaksi!

Tuotetiedot

Valaistu viestitaulu

  • Valotaulu lyhyiden viestien esittämiseen
  • materiaali: muovi
  • väri: valonläpäisevä valkoinen, mustat kirjaimet ja numerot
  • kirjaimia ja merkkejä toimituksessa mukana 84
  • mitat: noin 30 x 22 cm
  • paristokäyttöinen, vaatii 6 x AA-sormipariston
  • paristot eivät sisälly toimitukseen
2023-12-10T15:22:50+00:00