Tarvitsetko apua?

Valaistu kylpyankka

11,90 €
Sis. alv
- +
Kiireisen työpäivän kruunaa parhaiten pitkä, rentouttava vaahtokylpy. Jos kylpyhuoneen valaistusta vielä himmentää ja ottaa käyttöön tunnelmallisen valaisijan, rentoutus on taattu! Valaistu, ankaksi muotoiltu kylpylelu ihastuttaa suloisuudellaan niin perheen pienempien kuin isompienkin kylpyhetkiä!
Tuote ei ole tällä hetkellä saatavilla, mutta löydät sen taas pian valikoimastamme.

Other customers bought

Kuvaus

Tuntuuko sinustakin siltä, että oikeanlainen valaistus tekee kylpyhetkistä entistäkin rentouttavampia? Näinhän se on. Tunnelmallinen valaistus auttaa mitä parhaiten mieltä ja kehoa rentoutumaan, saaden samalla arjen kiireet unohtumaan. Mikäli kylpyhuoneessasi ei ole erikseen tunnelmavalaistusta, ei hätää. Ratkaisu on tässä!

Tämä ankan muodon saanut kylpylelu ei ole pelkästään lelu, vaikka se sopii myös siihenkin käyttöön perheen pienimmille. Maagisen kaunis ankka kätkee nimittäin sisälleen LED-lamput, jotka tekevät jokaisesta kylpyhetkestä astetta tunnelmallisempia! Lamput vaihtavat väriä alkaen vihreästä, vaihtuen siniseen, fuksiaan ja niin edelleen. Lumoavaa ankkaa seuratessa mieli rentoutuu, aika pysähtyy ja tunnelma on taattu! Tilaa tämä arjen tunnelmointia edistävä ja jokaista kylpyhetkeä kaunistava kylpylelu joko lapselle kylpyleluksi tai puolisolle tai parhaalle ystävälle tunnelman luojaksi. Erityisen sopiva hankinta koko perheen yhteiseksi lahjaksi!

Tuotetiedot

Valaistu kylpyankka

  • Alkaa loistamaan veteen päästyään
  • Väri vaihtuu vihreästä siniseen, fuksiaan jne.
  • Varustettu LED-lampuilla
  • Pituus: n. 8,5 cm
2020-11-27T15:56:54+00:00