Tarvitsetko apua?

Vahtikoira-säästölipas

79,90 €
Sis. Alv., pois lukien toimitus
- +

Toimitusaika: alkaen 09.01.

Vahtikoira-säästölipas on enemmän kuin pelkkä säästölipas. Se on kuin pieni koiranmuotoinen patsas, joka kiinnittää huomion hyllyssä tai lipaston päällä ollessaan. Säästölippaan materiaalina on käytetty laadukasta keramiikkaa ja valkoinen väri sekä hienot yksityiskohdat tekevät siitä kauniin sisustuselementin kotiin kuin kotiin. Koiran selässä on kolikoiden syöttöaukko ja lippaan alaosassa olevasta aukosta säästölipas on helppo tyhjentää. Tilaa tämä säästölipas lahjaksi kauniiden patsaiden ystävälle sekä säästämistä suunnittelevalle!

Other customers bought

Kuvaus

Säästäminen on helpompaa, kun säästämisessä käytetty lipas on kauniin näköinen. Ehkä säästölippaan muoto kertoo jotain myös säästämisen tavoitteesta. Koiran hankkiminen ja sen ylläpitäminen tarvitsevat rahaa, joten säästäminen on syytä aloittaa hyvissä ajoin. Vahtikoira-säästölipas pitää huolen sille annetuista kolikoista sekä seteleistä ja tyhjentäminen onnistuu helposti lippaan pohjassa olevan aukon kautta. Lippaan voi tyhjentää itse kotona tai sen voi viedä pankkiin tyhjennettäväksi. Pankin virkailijakin varmasti mielellään näkee poikkeuksellisen näköisiä ja kauniita säästölippaita.

Kauniista valkoisesta keramiikasta tehty koira-säästölipas on saanut muotonsa bulldogilta ja bulldogin hieno ryhti ja tukeva muoto toistuvat myös säästölippaassa. Säästölipas painaa noin 1,1 kilogrammaa ja sen mitat ovat noin 14 x 23 x 30 senttimetriä. Säästölippaan ei tarvitse aina olla säästöpossu, vaan muutkin muodot ovat sallittuja. Sen todistaa tämä hieno vahtikoira-säästölipas, jonka patsasmainen muotoilu ja väri ilahduttavat joka päivä omistajaansa. Kaunis säästölipas houkuttaa laittamaan aina taskujen pohjalla ja laukussa sekä lompakossa olevat kolikot säästöön lippaaseen. Siinä samalla voi tervehtiä koiraa ja voi melkein kuulla sen vastaavaan takaisin. Tilaa tämä erityinen vahtikoira-säästölipas syntymäpäivälahjaksi tai joululahjaksi perheenjäsenelle tai ystävälle.

Tuotetiedot

Vahtikoira-säästölipas

  • Pahvisessa pakkauksessa yksi säästölipas
  • Väri: valkoinen
  • Materiaali: keramiikka
  • Mitat: 14,5 x 23 x 30 cm
  • Paino: 1,11 kg
2023-09-21T21:34:27+00:00