Tarvitsetko apua?

Vaellussauva kellolla ja pullotelineellä

14,90 €
Sis. alv
- +
Vaeltaminen on ihastuttava harrastus, joka rentouttaa samanaikaisesti sekä mielen että kehon. Ja mikä olisikaan parempi matkaseura vaellusreissulle, kuin käyttötarkoitukseensa optimoitu vaellussauva. Tämä tyylikäs ja käytännöllinen vaellussauva on päivitetty nykyajan vaatimuksia varten, siihen lisätyn kellon ja pullotelineen avulla. Loistava lahjaidea kaikille herrasmiehille ja -naisille, jotka arvostavat tyylikkyyttä ja käytännöllisyyttä!
Tuote ei ole tällä hetkellä saatavilla, mutta löydät sen taas pian valikoimastamme.

Other customers bought

Kuvaus

Tässä loistava lahjaidea, joka sopii täydellisesti esimerkiksi isänpäivälahjaksi! Vaellussauvan tehtävänä on helpottaa maastossa liikkumista, antaa tukea ja lisävoimaa nousussa, helpottaa jyrkkiä alastuloja ja toimia tukena ja lisävarmistuksena esimerkiksi kivikossa tai kosteassa, liukkaassa maastossa liikuttaessa. Käytännöllisyytensä lisäksi sauva on ollut perinteisesti myös tyylikäs asuste ja sen kädensija onkin usein muotoiltu kauniiksi ja koristeelliseksi, pieneksi taide-esineeksi. Tämän vaellussauvan puista, lakattua kädensijaa koristavat klassisen tyylikkäät eläimen kasvot.

Vaellussauvan tyylikkyys ja klassinen ulkonäkö eivät ole kuitenkaan sen ainoat kiinnostavat ominaisuudet. Ergonomisesti muotoillussa vaellussauvassa on lisäksi huomion herättämiseen tarkoitettu kello, joka helpottaa sinua ja vaellusseuruettasi paikantamaan toisenne ilman vaellusmaastossa oleskelevien eläinten rauhaa häiritseviä vihellyksiä ja huutoja. Ja jotta kurkkusi ei vaelluksen aikana pääsisi liiaksi kuivumaan, on tähän nykyaikaiseen vaellussauvaan lisätty myös käytännöllinen pulloteline, jossa virkistävä janonsammuttaja on joka hetki helposti kätesi ulottuvilla. Tämä tyylikäs ja moderni 3-in-1 vaellussauva on täydellinen lahjaidea esimerkiksi isän- tai miestenpäivänä annettavaksi! Se seuraa omistajansa mukana varmasti monille matkoille pitäen huolen siitä, ettei jano pääse yllättämään matkalaista. Tyylikäs ja käytännöllinen lahjaidea, joka otetaan varmasti ilolla vastaan!

Tuotetiedot

  • kellolla ja pullotelineellä
  • vintage-tyylinen
  • puu, metalli, muovi
  • tummanruskea (pääosin)
  • Sauva: Ø 2,5 cm, korkeus 91 cm
  • Ø 7 cm, korkeus 15 cm
2021-01-28T12:28:13+00:00