Tarvitsetko apua?

Uunikinnas Röntgen

14,90 €
Sis. alv
DHL Express mahdollista
- +
Onko sinut kutsuttu joko Halloween-bileisiin tai tupaantuliaisiin ja haluat viedä kutsujalle lahjan, joka on sekä käytännöllinen että upea? Röntgenkuvan kylkeensä saanut uunikinnas on osuva valinta lahjaksi hänelle, joka ymmärtää uniikin lookin päälle. Hanki samalla yksi myös omaan keittiöösi!
Tuote ei ole tällä hetkellä saatavilla, mutta löydät sen taas pian valikoimastamme.

Other customers bought

Kuvaus

Totta tosiaan! Kuka keksikään, että uunikintaan tulisi olla loputtoman tylsännäköinen kapine? Jos olet tullut ajatelleeksi tätä asiaa, olet varmastikin huomannut, että kauppojen hyllyt notkuvat yksivärisistä tai kuvioiduista tylsyyksistä, joita uunikintaiksi nimitetään. Tähän asiaan on onneksi viimein saatu joku roti. Nimittäin on kehitelty uunikinnas, johon on painettu kädestä otettu röntgenkuva. Näyttävää ja sopivan karmivaa fiilistä tuleviin kokkailuihin!

Pidätkö hieman erilaisista, uniikeista jutuista, etkä tahdo valita kaikkia samoja juttuja kuin muutkin? Tai onko kenties ystäväsi oman tiensä rohkea kulkija? Tämä uunikinnas on täynnä rokkaavaa asennetta ja seinälle ripustettuna varsin katu-uskottava käyttöesine!

Tuotetiedot

Uunikinnas Röntgen

  • Materiaali: puuvilla
  • Väri: musta-valkoinen, röntgen-kuvalla varustettu
  • Aikuisille sopiva yhden koon uunikinnas
  • Mitat: n. 28,5 x 20 x 2,5 cm
  • Konepesu 40 asteessa
2020-12-01T03:41:04+00:00