Tarvitsetko apua?

USB-tikku Miriam

36,90 €
Sis. alv
DHL Express mahdollista
- +
Nykypäivänä muistettavaa on paljon. Mutta ei hätää, sillä niin on muistiakin. Näppärät USB-muistitikut toimivat loistavasti lisämuistina jokaisessa tilanteessa. Naiseksi muotoiltu, upean kirkkaanpunaiseen mekkoon sonnustautunut Miriam on 16 gigatavun kokoinen muistitikku, joka päästää sinut pälkähästä terävine muisteineen!
Tuote ei ole tällä hetkellä saatavilla, mutta löydät sen taas pian valikoimastamme.

Other customers bought

Kuvaus

Tuntuuko kerta kaikkiaan joskus siltä, että muistettavaa on paljon, mutta oma muistikapasiteetti ei pysty mitenkään käsittelemään tarvittavia tietoja? Ja tähän vielä kenties lisäksi tallennettavat työt tai koulutyöt? Huhhuh. Jollet sitten ole ilmiömäinen muistivelho, joka kätkee mielensä sopukoihin aivan kaiken kuulemansa ja oppimansa, saatat tarvita kaveriksesi hieman lisämuistia!

Miriam on naishahmoksi muotoiltu USB-muistitikku, jonka veikeä muotoilu kätkee sisälleen paljon. Tämän naisen hameen alle kehtaat kurkata, sillä sieltä löydät usb-muistitikun, jonka uumeniin mahtuu muistiin asioita huikean 16 gigatavun verran. Käytännöllinen lahjaidea lisämuistin tarpeessa olevalle ystävälle tai perheenjäsenelle!

Tuotetiedot

USB-tikku „Miriam“

  • USB 2.0
  • 16 GB muistia
  • Sisältää kaapelin (pituus 15 cm)
2021-01-25T03:07:36+00:00