Tarvitsetko apua?

Universal valokuvaripustin

8,90 €
Sis. Alv., pois lukien toimitus
- +

Toimitusaika: alkaen 09.01.

Rakastako valokuvia kotisi sisustuksessa? Haluatko esimerkiksi lasten ja ystävien kuvia seinille? Tämä teräksinen valokuvaripustin on jokaisen valokuvien ystävän toivelahja. Metrin mittainen, ohutrakenteinen ja siro teräsvaijeri taipuu moniin muotoihin, ja se voidaan ujuttaa esimerkiksi kirjahyllyn lomaan kiemurtelemaan tai sitten katosta seinää pitkin roikkumaan. Vaijerissa on kuusi magneettista valokuvatelinettä, joiden paikkoja voidaan vapaasti vaihdella. Tähän valokuvaripustimeen rakennetaan vaikka päivittäin uusi valokuvanäyttely. Tilaa heti omaksi tai lahjaksi.

Other customers bought

Kuvaus

Universal valokuvaripustin on jokaisen valokuvien ystävän toivelahja, ja ihan ilman valokuviakin komea sisustuselementti kotiin tai työpaikalle. Metrin mittainen teräsvaijeri on ohut ja taipuisa, ja se mukautuukin seinän ja huonekalujen kulmiin oman sisustusmaun mukaisesti. Tai sitten sen voi ripustaa koukkuun ja antaa laskeutua seinää pitkin – tyyli on vapaa.

Ainutlaatuisen ja henkilökohtaisen lahjan Universal valokuvaripustimesta tekevät sen kuusi magneettista valokuvatelinettä, joiden paikkoja voi siirrellä teräsvaijerin pinnalla aivan niin kuin itse haluaa. Ei muuta kuin valokuva telineeseen ja magneetti kiinni, ja siinähän pysyy – kunnes haluat vaihtaa kuvan uuteen. Tämä avaa mahdollisuuksia vaikka päivittäisten privaattivalokuvanäyttelyiden pitämiseen tai upeampien otostesi tarkempaan tutkimiseen. Vaihda kuvat vaikka joka päivä ja käy pölyyntyneet valokuva-albumisi näin läpi. Ja mikäänhän ei estä ripustimen vaihtoehtoisia käyttötapojakaan: siinähän voi säilöä esimerkiksi päivän tärkeiden tehtävien muistilappuja, kauppalistoja, konserttilippuja tai ystävien lähettämiä postikortteja. Ehkä jätät vaijerille aamulla ihanan hyvän huomenen viestin vielä nukkuvalle kumppanillesi?

Tilaa heti tämä upea joka kodin tarve-esine ja ilahduta ystävääsi henkilökohtaisella ja käytännöllisellä lahjalla. Toimii toki myös työpaikoilla vaikkapa kahvihuoneen tai oman toimiston kätevänä to do -muistitauluna.

Tuotetiedot

  • pituus: 1 m
  • mukana 6 magneettitelinettä
2023-03-22T06:38:30+00:00