Tarvitsetko apua?
Ilmainen toimitus alk. 60 € tilauksille Turvalliset maksutavat Tarvitsetko apua? 003589 424524 64

Universal-adapteri matkalle

12,90 €
Sis. alv
- +

Toimitusaika: Varastossa

Vieraat maat ovat kiinnostavia, vieraat pistorasiat eivät niinkään. Päinvastoin, on usein vaivalloista ja hankalaa lähteä etsimään heti ensimmäisenä maahan saavuttuaan paikallisiin sähköpistokkeisiin sopivaa adapteria. Jotta saisit mukaan ottamasi elektroniset laitteet toimimaan myös kaukomailla ilman ongelmia, tarvitsetkin ehdottomasti tämän kätevän universal-adapterin, joka toimii 150 maassa. Ei enää huolia hiustenkuivaajan tai läppärin lataamisen kanssa! Osta nyt lahjaksi paljon matkustavalle ystävällesi – erinomainen lahjaidea.
  • Tilaa ennen 15:00 lähetämme tuotteen varastolta samana päivänä
  • Toimitus 4-7 päivässä
  • Suomenkielinen asiakaspalvelu
  • 30 päivän palautusoikeus1

Kuvaus

Onko kumppanisi paljon matkoilla töittensä tai harrastuksiensa takia? Haluaako jälkikasvusi reppureissata ympäri maailmaa ja nähdä uusia kulttuureita – mitä kauempana kotoa, sen parempi tietysti? Matkailu tietenkin avartaa ja suosittelemmekin lahjat.fi-toimituksessa lämpimästi uusiin maihin ja kulttuureihin tutustumista. Mieli virkistyy kanssakäymisessä ja aurinkoisissa maissa matkaavat saavat luonnon valohoitoa Pohjolan talvesta selviytymiseen.

Matkailun varjopuolia ovat maasta toiseen muuttuvat sähköpistorasiat. Ei tarvitse kuin matkata Sveitsiin tai Englantiin ja pistokkeet ovat ikävästi eri muotoisia kuin Suomessa – puhumattakaan kaukaisemmista maista ja maanosista, joissa sekä jännitteet että pistorasioiden muoto vaihtelevat suurestikin. Siinä on ihmettelemistä, kun yhtäkkiä onkin mahdotonta ladata puhelinta tai kuivata hiuksia hiustenkuivaajalla. Paikallisia adaptereja täytyy lähteä metsästämään ylihintaisista kioskeista – epäviihtyisää ja aikaavievää!

Tämä universal-adapteri onkin jokaisen paljon matkustavan lempituote ja aivan mahtava lahjaidea. Se on passelin kokoinen ja mahtuu helposti pieneenkin käsimatkatavaraan, toimii yli 150 maassa ympäri maailmaa ja säilytetään kätevässä pakkauksessa, jossa se on aina käden ulottuvilla. Mikä enää olisi täydellisempi lahjaidea matkakuumetta potevalle sukulaiselle, reppureissaajanuorelle tai työmatkoilla käyvälle kumppanilesi? Osta nyt tämä loistava tuote verkkokaupastamme.

Tuotetiedot

  • toimitetaan kätevässä säilytyslaatikossa
  • sopii kaikille elektroniikkatuotteille, myös latauslaitteille
  • AC 126–250 V, 6 A
  • mitat: 6 cm x 5,5 cm x 4,5 cm
  • toimii yli 150 maassa (Eurooppa, Amerikka, Afrikka, Aasia, Australia)

Tuotteesta ei ole vielä arvosteluja. Kirjoita ensimmäinen arvostelu?

2018-11-12T21:55:24+00:00