Tarvitsetko apua?

United Oddsocks Tropicool sukkasetti

16,90 €
Sis. alv
- +
Nämä sukathan suorastaan siivittävät lomatunnelmiin: United Oddsocks ”Tropicool” sukkasetti sisältää kuusi keskenään erilaista mutta yhtä upeaa ja värikästä sukkaa, joiden kuoseissa lentelevät lintuset, riippuvat herkulliset hedelmät ja kukkivat kauneimmat viidakkokasvit. Onesize-koko 37–42 on sovelias naisen ja teini-ikäisen jalkaan, ja nämä valloittavat sukat ovatkin maukas lahjaidea esimerkiksi tyttöystävällesi tai jälkikasvullesi. Tuote toimitetaan näyttävässä ja trendikkäässä lahjapakkauksessa – tilaa nyt lahjaksi verkkokaupastamme!
Tuote ei ole tällä hetkellä saatavilla, mutta löydät sen taas pian valikoimastamme.

Other customers bought

Kuvaus

Kuuletko jo viidakkorummun kutsun? Nämä seikkailunhaluiset sukat johdattelevat kohti sademetsiä ja tropiikkia – hauskoilla ja epätavallisilla kuoseillaan. United Oddsocks ”Tropicool” sukkasetissä on kuusi sukkaa, jotka ovat nimensä mukaisesti sekä tropiikki-teemaisia että cooleja: on puussa kököttävää tukaania, savanilla käyskentelevää flamingoa ja aurinkoa kohti kääntyneitä kukkasia – ja tietenkin herkullisia etelän hedelmiä meloneista ananaksiin. Näiden sukkien kuosit ovat ensinnäkin hyvin trendikkäitä ja toisekseen aivan ratkiriemukkaita.

United Oddsocks sukat toimitetaan kuuden yksittäisen sukan pakkauksessa, eikä yksikään sukka ole keskenään samanlainen. Näistä voikin valita mieleisensä kombon töihin, lomalle, viikonlopun viettoon tai matkalle – päivän mielentilan mukaan. Sukkien koko on onesize 37–42 ja ne sopivatkin niin naisten kuin teini-ikäistenkin jalkoihin. Pojatkin pitävät varmasti näiden sukkien levittämästä voittajafiiliksestä, ja trendikkäätkin ne ovat. Uskallamme väittää lahjat.fi-toimituksessa, että tätä räleämpiä sukkia on vaikea löytää!

United Oddsocks ”Tropicool"" sukkasetti on niputettu huikean näyttävään lahjapakkaukseen, ja siksikin se onkin aivan mahtava lahjaidea ja erinomainen lisä esimerkiksi pukinkonttiin tai syntymäpäivälahjojen joukkoon. Osta nyt lahjaksi tyttöystävällesi, tyttärellesi tai pojallesi. Nämä hilpeät sukat tuovat hymyn huulille!

Tuotetiedot

  • setti sisältää kuusi sukkaa
  • one size 37–42
  • konepesu 40 asteessa (lue pesuohje)
  • materiaali: 80 % puuvilla, 19 % polyamidi, 1 % elastaani
  • toimitetaan lahjapakkauksessa
2020-11-27T04:41:17+00:00