Tarvitsetko apua?

United Oddsocks Bisnes sukkasetti

16,90 €
Sis. alv
- +
Joissain työympäristöissä miesten pukeutumiskoodina on puku – ja sen kanssa tummat sukat. Nyt voit hihitellä salaa ja suorittaa pienen henkilökohtaisen protestin jäykkää pukeutumissäännöstöä vastaan – näiden hilpeiden sukkien avulla. Nilkkaan asti näyttävät ihan normaaleilta, mutta jalkaterässä alkaa tapahtua. Yksikään setin kuudesta sukasta ei ole samanlainen, eikä noita kirjavia värejäkään aivan virallisimmissa pukeutumisympäristöissä sulatettaisi. Hauska lahjaidea toimistossa suorittavalle aviomiehelle tai kumppanille, osta nyt!
Tuote ei ole tällä hetkellä saatavilla, mutta löydät sen taas pian valikoimastamme.

Other customers bought

Kuvaus

Bisnesmaailmassa pukeutuminen on virallista: palavereihin mennään vain tummassa puvussa ja solmion pitää olla silitetty. Joka päivä aamusta iltaan tämä sama rutiini – saattaa alkaa pidemmän päälle maistua puulta ja sitä kaipaisi elämäänsä hieman vaihtelua.

Nyt esittelemme jokaisen urhean virkamiehen, liikeneuvottelijan ja toimistotyöntekijän pienen salaisen aseen, jolla mieli pysyy virkeämpänä ja lippu korkealla, vaikka muodolliset pukeutumiskoodit velvoittavat. Nämä sukat ovat nimittäin pienen ihmisen protesti systeemiä vastaan – ja erittäin hilpeä sellainen. United Oddsocks ”Bisnes” sukkasetin sukat ovat nimittäin jalkaterästään riemunkirjavia, eikä yksikään pakkauksen kuudesta sukasta ole keskenään samanlainen. On raitaa, palloa, salmiakkiruutua ja viivaa – ja kaikki sateenkaaren ihanissa väreissä. On mukavampi istua liikeneuvottelussa, kun tietää, että jaloissa on näin räikeät ja rajoja rikkovat sukat.

Odd socks United ”Bisnes” sukat ovat mahtava lahja aviomiehelle, kumppanille, veljelle tai isälle – kenelle tahansa miehelle, joka joutuu pukeutumaan töihinsä virallisesti. Sukat toimitetaan upeassa lahjapakkauksessa, mikä lisää tämän tuotteen lahjapotentiaalia monin verroin. Maukas idea niin syntymäpäivälahjaksi kuin joululahjaksikin. Osta nyt läheiselle miehelle – hauska ja ilkikurinen lahja!

Tuotetiedot

  • setti sisältää kuusi sukkaa
  • one size 39–46
  • konepesu 40 asteessa (lue pesuohje)
  • materiaali: 82 % puuvilla, 13 % polyamidi, 3 % polyesteri, 2 % elastaani
  • toimitetaan lahjapakkauksessa

Tuotteesta ei ole vielä arvosteluja. Kirjoita ensimmäinen arvostelu?

2021-01-28T13:15:23+00:00