Tarvitsetko apua?
Ilmainen toimitus alk. 60 € tilauksille Turvalliset maksutavat Tarvitsetko apua? 003589 424524 64
Elämys-Ale: 20% alennus kaikista elämyksistä 20% alennus kaikista elämyksistä
yes20

Unique 8 karaatin creole-kultakorvakorut

139,00 €
Sis. alv
- +
Aivan upea ja juhlallinen lahja naiselle, joka kaipaa iltapukuunsa ylimääräistä loistetta. Nämä kahdeksan karaatin creole-kultakorvakorut ovat mitä luksusmaisin ja glamouria henkivin lahja silloin, kun elämään tarvitaan laatua ja säihkettä. Kahdeksan karaatin kulta on loistava korujen raaka-aine, ja lisäksi näissä koruissa on zirkonia-jalokivikoristeet. Tästä ei lahja upeammaksi muutu – osta elämäsi naiselle esimerkiksi syntymäpäiväksi tai ystävänpäivän romanttiseksi yllätykseksi. Lahjat.fi-verkkokaupan lämmin suositus!
Tuote ei ole tällä hetkellä saatavilla, mutta löydät sen taas pian valikoimastamme.
  • Tilaa ennen 15:00 lähetämme tuotteen varastolta samana päivänä
  • Toimitus 4-7 päivässä
  • Suomenkielinen asiakaspalvelu
  • 30 päivän palautusoikeus1

Kuvaus

Nyt esittelemme ylpeinä mitä upeimman lahjaidean, joka on aivan varmasti kaikkien naisten mieleen: Nämä upeat creole-korvakorut ovat kahdeksan karaatin kultaa, ja niissä on zirkonia-jalokivikoristeet. Unique korvakorut herättävät ansaittua huomiota selkeällä ja klassisella muotoilullaan, ja niiden puhtaat ja kauniisti kaartuvat linjat ovat varsinainen katseidenvangitsija ja joka juhlien huomionherättäjä. Korvakorut on helppo kiinnittä korviin moderneilla tappikiinnittimillä. Tästä ei yksinkertaisesti glamouria henkivä lahja parane.

Nämä Unique korvakorut ovat kahdeksan karaatin kultaa, joka on upea ja moneen taipuva korujen raaka-aine. Korujen ulkopinta on kiillotettu tyylikkyyden maksimoimiseksi. Koruissa on lisäksi zirkonia-jalokivikoristeet, jotka osaltaan ovat luomassa niihin ainutlaatuista ja luksusmaista fiilistä. Nämä korut sopivat erinomaisen hyvin yhteen vaikkapa virallisimmankin iltapuvun kanssa, ja nämä voi myös laittaa vaikkapa liikeneuvotteluun korviinsa arvokkuutta henkimään.

Unique Jewelry on saksalainen laatumerkki, joka on keskittynyt korujen valmistamiseen ja myymiseen. Unique-korut ovat ainutlaatuisen tyylikkäitä, persoonallisia ja kauniita, ja merkki tunnetaankin upeista yksityiskohdistaan ja arvokkaiden materiaalien käyttämisestä koruissaan.

Osta nyt lahjaksi läheiselle naiselle nämä upeat korut – vaimosi tai tyttöystäväsi ilahtuu ja ihastuu varmasti, kun annat hänelle tämän yllätyspaketin esimerkiksi syntymäpäiväksi tai

Tuotetiedot

  • materiaali: kahdeksan karaatin kulta, kiillotettu
  • mitat: 17,2 mm x 4,7 mm x 1,9 mm
  • paino: 2,1 g
  • jalokivet: zirkonia

Tuotteesta ei ole vielä arvosteluja. Kirjoita ensimmäinen arvostelu?

2018-10-18T18:29:44+00:00