Tarvitsetko apua?

Umbra seinäkello kupariverhoilulla

46,90 €
Sis. Alv., pois lukien toimitus
- +
(0)
Tämä design-seinäkello on ilo silmille ja helpotus aikataulusuunnittelulle. Tyylikäs lahjaidea siihen arvokkaampaan makuun ja varma voittaja esimerkiksi liikelahjana tai läksiäislahjana kollegalle. Kanadalaista teollista muotoilua hienoimmillaan ja kekseliäimmillään. Umbra seinäkello kupariverhoilulla on yksinkertaisesti upea esine ja hieno lahjaidea. Tilaa nyt lahjat.fi-verkkokaupasta ja lahjoita kellon mukana palanen trendikkyyttä ja funktionaalisuutta. Tämä kello nostaa toimiston tai olohuoneen sisustuksen seuraavalle tasolle, joten osta heti.
Tuote ei ole tällä hetkellä saatavilla, mutta löydät sen taas pian valikoimastamme.

Other customers bought

Kuvaus

Nyt esittelemme hyvin tyylikkään ja luksusta henkivän lahjan: Umbra seinäkello kupariverhoilulla on loistava lahja niihin tilanteisiin, joissa pitäisi myös hieman brijleerata omilla lahjanantokyvyillään. Tämän kello lahjana kertookin paljon myös antajastaan ja on näin myös rohkeiden lahja. Tilanne ei jää kylmäksi, kun ilmestyt paikalle Umbra seinäkellon kanssa.

Umbra on kanadalainen kodintarvikkeita ja sisustuselementtejä valmistava toimisto, joka on lunastanut paikkansa designin korkeimmalla huipulla 30 vuoden työn tuloksena. Umbran tuotteet ovat minimalistisen tyylikkäitä, äärimmäisen trendikkäitä ja niissä on aina käyttökelpoisuuden pohjavire: nämä eivät ole vain koristeita vaan aidosti funktionaalisia kodintarvikkeita. Tämä Umbra seinäkello on erään Kanadan kuuluisimmista teollisista suunnittelijoista, Michelle Ivankovicin suunnittelema ja edustaa upeinta ja klassisinta Umbra-muotoilua. Kello on ruostumatonta terästä kuparipinnoitteella ja näyttää seinällä uskomattoman hienolta.

Umbra seinäkellon koneisto toimii kvartsikidetekniikalla, ja tuote itsessään on korkealaatuisinta kanadalaista suunnittelua ja käsityötä. Tämä kello onkin ehdottomasti sopiva lahja mihin tahansa arvokkaaseen ja tyyliä vaativaan tilanteeseen, esimerkiksi tuliaiseksi liikeneuvotteluun tai appivanhemmille joulupakettiin. Toki Umbra seinäkello näyttää omankin kodin seinällä erittäin hienolta, joten tilaa toki myös itsellesi tai lahjaksi tärkeisiin tilanteisiin.

Tuotetiedot

  • mitat: halkaisija 30,5 cm, paksuus 5,7 cm
  • materiaali: ruostumaton teräs
  • pakkaus ei sisällä pattereita
  • koneisto: kvartsi

Tuotteesta ei ole vielä arvosteluja. Kirjoita ensimmäinen arvostelu?

2022-09-27T14:15:31+00:00