Tarvitsetko apua?

Umbra design-roskakori

Alkaen: 23,90 €
Sis. Alv., pois lukien toimitus
- +
(0)

Toimitusaika: alkaen 09.01.

Tyylikäs ja laadukas teollinen muotoilu voi nostaa arkisimmatkin esineet hienoiksi design-tuotteiksi. Ja siitä on totisesti kyse tämän kauniin ja trendikkään roskakorin kohdalla. Kanadalaista suunnittelua edustava Umbra roskakori on minimalistisuudessaan aivan mahtava tuote ja tietenkin joka päivä käytössä oleva kodin tarve-esine, jollaiset ovat aina tervetulleita lahjoja. Osta nyt tämä hieno design-tuote lahjaksi esimerkiksi omalle lapsellesi tai sukulaiselle – aina toimiva lahjaidea.

* Pakolliset kentät

23,90 €

Other customers bought

Kuvaus

Tämä roskis ei ole ainostaan jätteitä varten, vaan myös silmiä! Umbra design-roskakori on mitä mainioin tuote ja arkisesta käyttötarkoituksestaan huolimatta kerrassaan hieno sisustuselementti, joka piristää niin kodin kuin vaikkapa työpaikankin sisustusta.

Umbra roskakori on saatavissa kahtena eri pirteänä värivaihtoehtona: tummanruskeana espressonvärisenä ja luonnonläheisenä puuna. Umbra roskakori on valmistettu puusta ja se onkin ekologinen ja jalo tuote, joka näyttää aivan jokaisessa tilassa yhtä hyvältä. Olkoon sitten toimiston nurkassa paperijätteitä keräämässä tai vaikkapa teini-ikäisen lapsen huoneessa yleisroskiksena, Umbra roskakori on aina oiva valinta. Se on niin näyttävä, että siihen ei oikein haluaisi edes laittaa pussia roskien keräämistä varten.

Umbra on kanadalainen, kodinsisustustarvikkeita ja sisustuselementtejä suunnitteleva toimisto, joka on perustettu vuonna 1979. Umbran tuotteet ovat omaperäisiä, moderneja, arkipäiväisiä, funktionaalisia ja hinnaltaan kaikille sopivia. Tämä roskakori ruumiillistaakin sen, mistä Umbra-tuotteissa on kyse.

Umbra roskakori on upea design-tuote, joka on yhtä aikaa kaunis katsella ja kätevä käyttää. Roskiksia tarvitaan aina, joten miksi et antaisi Umbra roskakoria lahjaksi esimerkiksi ystävien tupaantuliaisissa tai omalle jälkikasvulle syntymäpäiväksi? Toimi nyt!

Tuotetiedot

  • materiaali: puu
  • värivaihtoehdot: espresso, puu
  • mitat: 22,9 cm (läpimitta), 27,9 cm (korkeus)

Tuotetiedot

  • materiaali: puu
  • värivaihtoehdot: espresso, puu
  • mitat: 22,9 cm (läpimitta), 27,9 cm (korkeus)

Tuotetiedot

  • materiaali: puu
  • värivaihtoehdot: espresso, puu
  • mitat: 22,9 cm (läpimitta), 27,9 cm (korkeus)

Tuotteesta ei ole vielä arvosteluja. Kirjoita ensimmäinen arvostelu?

2023-12-07T15:09:06+00:00