Tarvitsetko apua?

Ulkoilu-ruokailuvälinesetti

8,90 €
Sis. Alv., pois lukien toimitus
- +

Toimitusaika: alkaen 09.01.

Erinomaisen kätevää ja käytännöllistä: tämä ulkoilu-ruokailuvälinesetti on pakollinen hankinta kaikille pienille ja miksei isommillekin luonnossa samoojille, puistoruokailijoille tai polkupyöräretkeilijöille. Linkkuveitsen tavoin kokoon taittuva setti sisältää veitsen, haarukan ja lusikan lisäksi myös pullonavaajan, jolla kelpaa poksauttaa virvoitusjuoma auki esimerkiksi hellesäällä. Tämä ruokailuvälinesetti on mahtava lahjaidea vaikkapa kesäleirille lähtevälle lapselle, miksei myös piknikeistä nauttivalle aikuisellekin. Osta vaikka heti lahjat.fi-verkkokaupasta ja ilahduta lähimmäisiäsi.

Other customers bought

Kuvaus

Onko tuttu tilanne: lähdet herkullisen, itse valmistamiesi suosikkiruokien kanssa piknikille, ystävätkin ovat jo puistossa? Istut alas, lasket piknik-korin viltin päälle – ja ymmärrät unohtaneesi ruokailuvälineet keittiön pöydälle! Kuinka harmillista ja epäkäytännöllistä. Mistä nyt lähin marketti, josta saisi epäekologisia, muovisia veitsiä ja haarukoita? Ja kuka saa limonadipullon auki, kun pullonavaajakin on teillä tietymättömillä.

Edellä kuvatun kaltaisia katastrofeja on nyt mahdollista välttää, sillä tämä hauska ulkoilu-ruokailuvälinesetti kulkee aina kätevästi avaimenperässä tai piknik-korin säikeeseen kiinnitettynä mukana: se on varustettu avainrenkaalla ja on niin kompakti, ettei sitä edes huomaa – ennen kuin tarvitset sitä ruokailemiseen tai lasipullojen avaamiseen. Setti sisältää veitsen, haarukan ja lusikan sekä pullonavaajan, ja ruokailuvälineet taittuvat linkkuveitsen tapaan kotelon sisään, kun et tarvitse niitä. Setti on suunniteltu kaikenikäisten käsiin, eli perheen pienimmätkin puistoruokailijat voivat helposti nauttia eväksensä näiden ruokailuvälineiden avulla. Ruokailuvälineet on valmistettu ruostumattomasta teräksestä ja esineen lukkomekanismi on niin varma, että veitset ja haarukat pysyvät taatusti kotelossaan, jos et niitä itse esiin vedä. Pistämätön lahjaidea myös telttailijoille, polkupyöräretkeilijöille ja vaeltajille. Tilaa nyt!

Tuotetiedot

  • haarukan, veitsen, lusikan ja kruunukorkinavaajan
  • ja turvallinen taittomekanismi, sopii lapsillekin
  • esimerkiksi avaimenperään kiinnitettäväksi
  • ruostumaton teräs
  • 9,6 cm, avattuna 17,5, cm
  • Ei alle kolmevuotiaille lapsille – tukehtumisvaara!
2023-11-29T16:03:12+00:00