Tarvitsetko apua?

Uiva teesihti Sharky

9,90 €
Sis. alv
- +
Olet varmasti todistanut elämäsi aikana yhtä ja toista, mutta haivaara teemukissa on takuulla sinullekin uusi ilmiö. Tämä hauska ja vitsikäs lahja tekee kuitenkin sen mahdolliseksi! Persoonallinen ja vitsikäs uiva teesihti Sharky on hauska lahja jokaiselle teen ystävälle!
Tuote ei ole tällä hetkellä saatavilla, mutta löydät sen taas pian valikoimastamme.

Other customers bought

Kuvaus

Tappajahai 1, 2 ja 3, Tappajahain kosto, Shark Night, Swamp Shark, Dinoshark... Haiaiheisten elokuvien listaa voisi jatkaa loputtomiin. Hait ovat toimineet käsikirjoittajien inspiraation lähteenä jo elokuvateollisuuden alkuajoista lähtien ja merten kammoksuttu vaara on ikuistettu toinen toistaan kekseliäämpien erityistehosteiden säestämänä. Nyt voit saada kuitenkin oman vaarallisen ja kiehtovan hain television kuvaruudulta aivan silmiesi, tarkemmin ottaen huultesi eteen.

Teemukissa uiskenteleva Sharky teesihti on hauska lahja jokaiselle aromikkaasta teestä nauttivalle! Se korvaa tylsän ja mitäänsanomattoman, vanhanaikaisen teesihdin ja piristää teenjuojan päivää hauskalla tavalla. Erityisen hyvin tämä musta hainevä pystyssä teemukissasi polsikiva teesihti sopii punertavan sävyisille hedelmä- ja marjateille. Lahja, joka tekee teehetkestäsi hauskan ja jännittävän ja teemukistasi koukuttavan katseenvangitsijan.

Sharky teesihdin avulla haudutat itsellesi herkullisen ja lämmittävän teenautinnon vitsikkäällä ja omaperäisellä tavalla. Mikäli siis kuulet tulevaisuudessa hälytyksen haivaarasta, se ei tarkoitakaan hengenhätää, vaan yksinkertaisesti sitä, että lämmin kupillinen maukasta teetä on valmis. Anna Sharky teesihti lahjaksi sellaisenaan tai kruunaa sillä herkullinen teeaiheinen lahjasetti. Omaperäisyytensä vuoksi tämän lahjan saaja muistaa sinut varmasti joka kerta nauttiessaan Sharky teesihdin hauduttamaa teetä.

Tuotetiedot

  • Materiaali: silikoni, ruostumaton teräs
  • Mitat: n. 4,5 x 6 cm
2021-01-25T04:05:49+00:00