Tarvitsetko apua?
Ilmainen toimitus alk. 60 € tilauksille Turvalliset maksutavat Tarvitsetko apua? 003589 424524 64
Elämys-Ale: 20% alennus kaikista elämyksistä 20% alennus kaikista elämyksistä
yes20

Tyyny lukutoukalle

Alkaen: 39,90 €
Sis. alv
- +

Toimitusaika: Varastossa

Mikä on maailman fiksuin toukka? Lukutoukka tietysti! Mikäli sinä, ystäväsi tai ehkäpä molemmat lukeudutte tuon älykkään toukkalajin edustajiin, tämä lukutyyny on kerrassaan ehdoton hankinta. Loistava myös tuparilahjaksi lukemisesta innostuneelle!

* Pakolliset kentät

  • Tilaa ennen 15:00 lähetämme tuotteen varastolta samana päivänä
  • Toimitus 4-7 päivässä
  • Suomenkielinen asiakaspalvelu
  • 30 päivän palautusoikeus1

Kuvaus

Tiedossa työviikon päätteeksi rento vapaailta kotisohvan uumenissa, seurana pehmoiset tyynyt ja lepattava kynttilän liekki... sekä tietysti se loistava kirja, joka tuli aloitettua viime viikonloppuna! Mutta hetkinen, mihinkäs se onkaan joutunut sitten viime näkemän? Kuulostaako tutulta? Kesken oleva kirja on ajelehtinut kaikkien muiden kirjojen joukkoon - kenties perheenjäsenen "talteen" korjaamana. Tästä lähtien rentouttavan lukuhetken aloittamiseen ei tarvitse liittyä halutun kirjan etsintää sillä - tadaa - nerokas lukutyyny hoitaa montakin lukuhetken vaatimaa toimintoa!

Kauniisti muotoiltu, erilaisiin sisustustyyleihin sopiva tyyny on tervetullut sohvalle muiden tyynyjen joukkoon! Entäpä kyseiset ominaisuudet täyttävä tyyny, joka on varustettu myöskin käytännön ratkaisuilla? Kyllä, tämä tyyny on erittäin tervetullut lisä lukutoukan jännittävään maailmaan! Siihen painat mukavasti pääsi aloittaessasi miellyttävän lukuhetken. Kun lukeminen loppuu, tyynyn kätevään taskuun sujautat näppärästi kesken olevan kirjan, johon ensin merkitset kesken olevan kohdan mukana tulevalla, tyynyyn ripustettavalla kirjanmerkillä! Sitten voit kääntää tyynyn sohvalle toisinpäin ja se toimii pehmoisena tukena, kun kirjaa ei lueta. Ja kun lukemisen aika koittaa, kesken oleva kirja on takuuvarmassa tallessa ja kirjanmerkillä merkattuna.

Tämä harmaan ja valkoisen sävyissä saatava tyyny on lahjana loistoidea lukutoukaksi muuntautuneelle ystävälle hänen syntymäpäivänään tai tupaantuliaisena!

Tuotetiedot

Tyyny lukutoukalle

  • Valittavissa olevat värit: valkoinen tai harmaa
  • Materiaalit: 74 % polyesteria, 26% polypropeenia
  • Mitat: 40 x 40 cm

Tuotteesta ei ole vielä arvosteluja. Kirjoita ensimmäinen arvostelu?

2018-10-17T03:18:43+00:00