Tarvitsetko apua?

Tyyny Kuunvalo

34,90 €
Sis. alv
- +
Romanttinen kuutamon valo tyynyssäsi. Ihanan pehmeässä ja mukavassa tyynyssä on LED-valo. Valo luo tunnelmaa paistaessaan kankaan läpi. Kiva sisustustyyny piristykseksi sohvan tai sängyn päälle. Myös loistava lahjaidea kuun kauneutta arvostavalle ystävälle!
Tuote ei ole tällä hetkellä saatavilla, mutta löydät sen taas pian valikoimastamme.

Other customers bought

Kuvaus

Kuutamon valo on loputtoman romanttista ja toki arvoituksellistakin. Nyt voit ihailla sitä kotisohvallasi joka ikinen päivä tämän kauniin ja muhkean tyynyn ansiosta. Värilliset ja tunnelmalliset LED-valot loistavat tässä tyynyssä ja luovat kotiisi kuun salaperäistä ja mystistä hohtoa. Tyyny on uskomattoman pehmeä, vaikka sen sisälle onkin piilotettu tekniikkaa. Paina pääsi tyynyyn ja nauti sen pehmeydestä sekä mystisestä kuun valosta. Tyyny sopii käytettäväksi niskan, selän ja pään alusena tai koristeena sohvan ja sängyn päällä, sillä ilman valoakin se on kaunis sisustuselementti.

Kun kosketat tai painat päälläsi tyynyn keskustaa, sen LED-valo aktivoituu ja kuunvalo alkaa upeasti loistamaan. Tämä tyyny on myös ainutlaatuisen mahtava lahja ystävällesi, joka varmasti ihastuu sekä tämän ihanuuden kauneuteen että sen moderniin sisäänrakennettuun älykkyyteen!

Tuotetiedot

Tyyny Kuunvalo

  • Aktivoituu koskettamalla
  • Mitat: 35 x 35 x 17 cm
  • Materiaali: 100 % polyesteri
  • Toimii 3xAA-paristolla (hankittava erikseen)
2020-11-28T20:16:18+00:00