Tarvitsetko apua?

Tyylikäs retro jääpalakulho ”Ananas”

35,90 €
Sis. alv
DHL Express mahdollista
- +
Kesä on ehdotonta kylmien juomien kulta-aikaa ja jääpalojen tuotanto on kodeissa huipussaan. Mikäpä sen parempaa, kuin lasillinen tai kaksi kylmää juomaa hiostavana päivänä? Tämä supertrendikäs jääpalakulho tarjoaa runsaasti tilaa lukuisille jääpaloille ja suojaa niitä auringolta erityisen pitkään kätevän kannen ansiosta, jotka yhdessä muodostavat retro-henkeä huokuvan ananaksen!
Tuote ei ole tällä hetkellä saatavilla, mutta löydät sen taas pian valikoimastamme.

Other customers bought

Kuvaus

Tässä täydellinen astia seuraaviin juhliin tai illanistujaisiin. Erehdyttävästi herkullista ananasta muistuttava jääpalakulho edustaa aitoa retro-henkeä ja tarjoaa reilusti tilaa seuraavien kekkereiden jääpaloille. Ananas-jääpalakulho mahdollistaa jäiden tarjoilun hienostuneen tyylikkäästi ja samalla se toimii trendikkäänä osana sisustusta. Tämä näyttävä katseenvangitsija säilyttää jääpalat kylminä huomattavasti pidempään, kuin tavalliset kannettomat kulhot, joten jääpaloja riittää useampaan drinkkiin.

Tyylikäs Ananas-jääpalakulho, joka on retrotyyliä, sopii erinomaisesti lahjoitettavaksi uuteen kotiin tai merkkipäivänä ja siinä voidaan jääpalojen lisäksi aivan mainiosti säilyttää paljon muuta hauskaa. Käytä kulhoa esimerkiksi makeisten tai pähkinöiden säilytykseen ja kulho tulee saamaan osakseen paljon huomiota. Ananas-jääpalakulho toimii erittäin hyvin myös kodin sisustuksessa tyylikkäänä yksityiskohtana esimerkiksi keittiössä tai olohuoneessa, joten sille löytyy aina oma tehtävänsä myös muulloin kuin juhlissa.

Tuotetiedot

Tyylikäs retro jääpalakulho

  • Tyylikäs, retrohenkinen muotoilu
  • Tilavuus: 1500ml
  • Materiaali: Muovi, lasi & vaahtomuovi
  • Mitat: n. 26 × 17,5 cm
  • Värit: Oranssi, vihreä
  • Huom.: Käsinpesu

Tuotteesta ei ole vielä arvosteluja. Kirjoita ensimmäinen arvostelu?

2021-01-19T21:28:38+00:00