Tarvitsetko apua?

Tyylikäs pistaasipähkinä-kulhosetti

16,90 €
Sis. alv
- +
Jokainen, joka on syönyt herkullisia pistaasipähkinöitä tietää, että tarjoilukulhon lisäksi esillä täytyy olla toinen kulho tyhjille kuorille. Tässä pistaasipähkinä-kulhosetissä tämä asia on otettu huomioon ja pistaasipähkinä on antanut myös idean kulhojen muotoilulle. Kulhojen ulkopinta on tyylikästä vaaleaa ja sisältä löytyy herkullista vihreää. Kun kulhoista tarjoaa pistaasipähkinöitä, voi syötävät pähkinät laittaa yhteen kulhoon ja sen jälkeen toisen kulhon alimmaisen päälle kanneksi. Kun pähkinöitä aletaan nauttia, nostetaan ylempi kulho pöydälle tyhjiä pistaasin kuoria varten. Käytännöllistä!
Tuote ei ole tällä hetkellä saatavilla, mutta löydät sen taas pian valikoimastamme.

Other customers bought

Kuvaus

Vaikka pistaasipähkinä on antanut nimensä ja muotonsa tälle kulhosetille, se ei rajoita mitenkään kulhosetin käyttöä muita elintarvikkeita ajatellen. Esimerkiksi oliiveille kulhot sopivat erityisen kauniisti. Mikäli tarjoilet kivellisiä oliiveja, toinen kulhoista toimii käytännöllisenä oliivien kivien kerääjänä. Kaikenlaiset muut naposteltavat, kuten mantelit, rusinat ja muut pähkinät voidaan näistä kulhoista tarjoilla erinomaisesti. Aurinkokuivatuille tomaateille, artisokille ja muille antipasteille kulhot ovat kuin tehdyt. Makeisia, kirsikoita ja marjojakin näistä kulhoista on kelpo tarjoilla. Kirsikoiden siemenet, mansikoiden kannat tai karamellien paperit laitetaan yhteen kulhoon ja toisesta kulhosta näitä herkkuja voi nautiskella niin kauan kuin niitä riittää!

Moni lapsi tykkää lajitella karamelleja niiden värien perusteella. Kun tarjoilet kahden värisiä karamelleja yhdessä kulhossa ja laitat viereen tyhjän kulhon, saattaa lajittelu alkaa. Valkoiset yhteen kippoon ja vaaleanpunaiset toiseen kulhoon. Nämä pistaasipähkinä-kulhot ovat käytännölliset ja kauniit ja ne sopivat hyvin pienten herkkujen tarjoamiseen. Kulhojen materiaali on muovia ja mitat noin 14,7 x 10 x 9 senttimetriä. Tilaa itsellesi tai lahjaksi ystävälle!

Tuotetiedot

Tyylikäs pistaasipähkinä-kulhosetti

  • Pakkauksessa kaksi kulhoa
  • Värit: vaalea päältä, vihreä sisältä
  • Materiaali: muovi
  • Mitat: 14,7 x 10 x 9 cm
2020-12-06T01:31:40+00:00