Tarvitsetko apua?

Tyylikäs laukaus joukko metalli ja nahka - kaiverrus

34,90 €
Sis. Alv., pois lukien toimitus
- +

Toimitusaika: Toimitusaika 3-5 päivää

Ihanteellinen kumppani miesten kiertueen tai polttarit: Tyylikäs laukaus joukko metalli ja nahka mahtuu 200 ml suosikki high-todiste juomaa! Onko lipeä humalassa yksin tai ei, ratkaiseva vain pullo omistajalle! Lahjoitusohjelmaa isänpäivänä tai nopeasti aviomies!

* Pakolliset kentät

34,90 €

Other customers bought

Kuvaus

Juoda tyyliin omasta laukaus pullo! Olipa hyödyllisenä osana retkeilyvarusteita tai kumppani matkan paras kaverinsa, tämä tyylikäs laukaus joukko ovat kateellisia katseita. Lisäksi hieno esitys, hienointa nahkaa täyttää kiiltävä, ruostumaton teräs, asettaa loistaa Toinen erityispiirre: henkilökohtainen kaiverrus. Jos asetettu ajat tulevat omasta mielestä ole ongelma, katsomaan jalo henget astia paljastaa, kuka on oikealle omistajalle.

Pullo omistaa yhteensä 200 ml nestemäistä, niin tie määränpäähän tai Juhlapaikalle makeuttamiseen muutamalla tipalla viinaa. Käytännön: Sarja sisältää myös kahta samanlaista ammuttu kuppi, myös ruostumatonta terästä - että juominen ilo kahdelle.

He etsivät alkuperäinen lahja kovalla juominen kaveri tai ystävä, joka näennäisesti on kaikki? Sitten voit määrittää tämän jalon ammuttu sarja yksittäisiä kaiverrus pistettä!

Tuotetiedot

Tyylikäs laukaus joukko metalli ja nahka - kaiverrus

Pullo ruostumatonta terästä, jossa on nahkaa
sis. 2 pientä ammuttu kuppia, myös tehty teräksestä rosfreiem
sis. yksittäisiä kaiverrus (ei erikoismerkkejä)
Materiaali: ruostumaton teräs, nahka
Kapasiteetti: 200 ml
Mitat (pullo): n 15,5 x 5 x 5 cm
Mitat (pakkaus): 16,5 x 6,5 x 6,2 cm

2022-05-21T18:18:04+00:00