Tarvitsetko apua?

Työmaakartio suola- ja pippurisirotin

11,90 €
Sis. alv
- +

Toimitusaika: Toimitusaika 3-5 päivää

Huomio: rakennustyömaa edessä! Siis omassa keittiössäsi, sillä nämä hauskat maustesirottimet muuttavat keittiön ruoanlaiton remonttimaaksi, jossa luodaan uutta ja kokeillaan uusia yhdistelmiä! ”Työmaakartio” suola- ja pippurisirottimet on mallinnettu työmailla käytettävien liikenteenohjauskartioiden mukaan, ja ne ovatkin yhtä aikaa tuiki tarpeelliset keittiötarvikkeet sekä kerrassaan upeat design-esineet, jotka on valmistettu sataprosenttisesti kierrätysmateriaaleista. Ekologinen, tyylikäs ja jatkuvaan käyttöön tuleva lahja, jollaisia kaikki tarvitsevat. Anna esimerkiksi vanhemmillesi. Näitä makeampia ja coolimpia suola- ja pippurisirottimia on hankala löytää, joten osta nyt ”työmaakartiot” lahjaksi kokkaamista harrastavalle läheisellesi. Hauska ja kepeä lahjaidea!

Kuvaus

Suola ja pippuri ovat ruoanlaiton kaksi perusmaustetta, joilla piristetään kaikki suolaiset ruoat – ja joskus myös makeatkin. Suola ja pippuri korostavat ruoan luonnollista makua ja ovatkin aivan ehdoton varuste jokaisen kotikokin maustekaapissa.

Nämä suola- ja pippurisirottimet, jotka nyt ylpeinä lahjat.fi-toimituksessa esittelemme, vaativat kaapissa muiden mausteiden seassa täyden huomion ja suorastaan huutavat käteen ottamista ja mausteen sirottamista. ”Työmaakartio” suola- ja pippurisirotin ovat nimittäin aivan upea setti, joka on saanut ulkoasunsa työmailla käytettävistä liikenteenohjaimista, niin sanotuista huomiokartioista. Näitä näkee ajokaistojen välissä liikenteenohjaimina – ja nyt myös siis keittiön hyllyssä!

Nämä sirottimet on valmistettu kierrätysmuovista, mikä tekee niistä kevytrakenteisia ja kestäviä – ja toki myös ekologisia. Lahjaideana ne ovatkin erityisen toimivat esimerkiksi tiedostavalle ystävälle, omaan kotiin muuttavalle nuorelle tai miksei myös vaikka vanhemmillesi heidän keittiönsä sisustusta nuorentamaan ja raikastamaan. Värikoodi kertoo sirottimien sisällön: oranssi suolalle, musta pippurille. Sirottimet toimitetaan hienossa ja edustavassa lahjapakkauksessa.

Tuotetiedot

  • pakkaus sisältää suola- ja pippurisirottimet
  • valmistettu kierrätysmuovista
  • väri: musta, oranssi
  • mitat: á 10,2 cm x 7,5 cm x 7,5 cm
  • paino: á 88 g
2019-06-20T07:42:31+00:00