Tarvitsetko apua?

Työmaakartio suola- ja pippurisirotin

11,90 €
Sis. Alv., pois lukien toimitus
- +

Toimitusaika: Toimitusaika 3-5 päivää

Huomio: rakennustyömaa edessä! Siis omassa keittiössäsi, sillä nämä hauskat maustesirottimet muuttavat keittiön ruoanlaiton remonttimaaksi, jossa luodaan uutta ja kokeillaan uusia yhdistelmiä! ”Työmaakartio” suola- ja pippurisirottimet on mallinnettu työmailla käytettävien liikenteenohjauskartioiden mukaan, ja ne ovatkin yhtä aikaa tuiki tarpeelliset keittiötarvikkeet sekä kerrassaan upeat design-esineet, jotka on valmistettu sataprosenttisesti kierrätysmateriaaleista. Ekologinen, tyylikäs ja jatkuvaan käyttöön tuleva lahja, jollaisia kaikki tarvitsevat. Anna esimerkiksi vanhemmillesi. Näitä makeampia ja coolimpia suola- ja pippurisirottimia on hankala löytää, joten osta nyt ”työmaakartiot” lahjaksi kokkaamista harrastavalle läheisellesi. Hauska ja kepeä lahjaidea!

Other customers bought

Kuvaus

Suola ja pippuri ovat ruoanlaiton kaksi perusmaustetta, joilla piristetään kaikki suolaiset ruoat – ja joskus myös makeatkin. Suola ja pippuri korostavat ruoan luonnollista makua ja ovatkin aivan ehdoton varuste jokaisen kotikokin maustekaapissa.

Nämä suola- ja pippurisirottimet, jotka nyt ylpeinä lahjat.fi-toimituksessa esittelemme, vaativat kaapissa muiden mausteiden seassa täyden huomion ja suorastaan huutavat käteen ottamista ja mausteen sirottamista. ”Työmaakartio” suola- ja pippurisirotin ovat nimittäin aivan upea setti, joka on saanut ulkoasunsa työmailla käytettävistä liikenteenohjaimista, niin sanotuista huomiokartioista. Näitä näkee ajokaistojen välissä liikenteenohjaimina – ja nyt myös siis keittiön hyllyssä!

Nämä sirottimet on valmistettu kierrätysmuovista, mikä tekee niistä kevytrakenteisia ja kestäviä – ja toki myös ekologisia. Lahjaideana ne ovatkin erityisen toimivat esimerkiksi tiedostavalle ystävälle, omaan kotiin muuttavalle nuorelle tai miksei myös vaikka vanhemmillesi heidän keittiönsä sisustusta nuorentamaan ja raikastamaan. Värikoodi kertoo sirottimien sisällön: oranssi suolalle, musta pippurille. Sirottimet toimitetaan hienossa ja edustavassa lahjapakkauksessa.

Tuotetiedot

  • pakkaus sisältää suola- ja pippurisirottimet
  • valmistettu kierrätysmuovista
  • väri: musta, oranssi
  • mitat: á 10,2 cm x 7,5 cm x 7,5 cm
  • paino: á 88 g
2022-11-29T02:37:08+00:00