Tarvitsetko apua?

Työkalupakki-hiiligrilli

99,90 €
Sis. Alv., pois lukien toimitus
DHL Express mahdollista
- +
Kesän kuumin grilli on tässä – ja totta kai niin ikään kiehuvin lahjaidea! Ilman tätä superkätevää, kokoon taittuvaa hiiligrilliä ei kesäpiknik ole täydellinen. Kompaktin kokoinen, helposti mukaan otettava grilli sisältää itse asiassa kaikki ominaisuudet, jotka tarvitaan ensiluokkaiseen grillaussessioon. Tilaa heti tämä huikea lahjaidea ja komea ruoanlaittoväline lahjaksi lähipiirisi grilli-intoilijalle, ja hän rakastuu tämän esineen kätevyyteen ja monipuolisuuteen. Lahjat.fi-toimituksen lämmin suositus ja monien unohtumattomien kesägrillausten ykkösväline!
Tuote ei ole tällä hetkellä saatavilla, mutta löydät sen taas pian valikoimastamme.

Other customers bought

Kuvaus

Saammeko esitellä: tämä työkalupakiksi naamioitunut hiiligrilli on kesän tarpeellisin grillausväline. Tähän asti on intohimoinen grillaaja joutunut aina tinkimään mukaan otettavuuden ja käyttökelpoisuuden välillä. Enää ei tarvitse, sillä ”Työkalupakki” kulkee esimerkiksi piknik-seurueen mukana hyvin vaivattomasti ja on silti monikäyttöisyydessään oivallinen grilli. Lisää vain hiilet, osta grilliruoka-ainekset ja anna mennä!

Äläkä anna vitsikkään nokkelan ulkoasun hämätä: itse asiassa työkalupakin tapaan kokoon taittuvalla grillillä on monta käyttökelpoistakin funktiota. Ensinnäkin pakin yläosasta, aukeavasta kannesta muodostuu lämmitysritilä, johon jo valmiiksi grillatut ruoka-aineet voi nostaa. Kun esimerkiksi sienet ovat paahtuneet, ne pysyvät lämmitysritilällä kuumina ja tekevät varsinaisella grilliritilällä tilaa seuraavaksi kypsennettäville aineksille. Toisen puolen kannesta muodostuu teline mausteille ja kastikkeille, ja itse kantokahvasta muodostuu kehikko, jonka päällä grilli lepää. Kannen aivan uloimmat läpät taas toimivat roiskesuojina. Tälle grillille voisi helposti myöntää vuoden kokkaustarvikkeen tittelin. 

”Työkalupakki”-hiiligrilli on erinomainen lahjaidea kenelle tahansa kokkaajalle, grillimestarille ja kesäruoan rakastajalle. Anna lahjaksi vaikkapa vanhemmillesi tai alati piknikeillä juoksevalle sisaruksellesi. Kuka tietää, ehkäpä tämä hieno hiiligrilli korvaa kaiken maailman sähkö- ja kaasugrillit ensi kesänä veljesi kesäkeittiössä.

Tuotetiedot

  • kasaan
  • koko 20 cm x 38 cm
  • ritilän sekä alustan grillaustarvikkeille, kastikkeille ja mausteille
  • hyvin korkeita lämpötiloja
  • rakennettu
  • teräs
  • 22 cm x 20 cm x 45 cm (kokoon taitettuna)
2022-07-03T14:01:57+00:00