Tarvitsetko apua?
Ilmainen toimitus alk. 40 € tilauksille
003589 424524 64

Työkalu pullonkorkinavaaja

Alkaen: 8,90 €
Sis. alv
- +

Toimitusaika: Varastossa

Nyt esittelemme ylpeinä aivan mahtavan lahjan kaikille työläisille, jotka viettävät aikaa rakennustyömailla tai työpajoilla. Tämä pullonavaaja on nimittäin naamioitu työkaluksi ja saatavilla on kolme hauskaa vaihtoehtoa – näyttävät ensivilkaisulla aivan aidoilta työkaluilta, mutta totuus paljastuu pian ja pullo sihahtaa auki! Näillä avaimilla korkkaat työpäivän jälkeen limonadin tai oluen ja viihdyt. Hieno design-tuote on taattua laatua, ja se on myös visuaalisesti hyvin näyttävä lahja!

* Pakolliset kentät

8,90 €
  • Tilaa ennen 15:00 lähetämme tuotteen varastolta samana päivänä
  • Toimitus 4-7 päivässä
  • Suomenkielinen asiakaspalvelu
  • 30 päivän palautusoikeus1

Kuvaus

Tämä työkaluksi naamioitu pullonkorkinavaaja on juuri se toivelahja, jonka jokainen työläinen haluaa. Design-tuote on upean näköinen ja toki kätevä käyttää, ja se viehättää niin teollisen muotoilun ystäviä kuin sisustajiakin – oluen ja limonadin ystäviä unohtamatta. Tämä avaaja näyttää keittiön hyllyssä myös katseet vangitsevilta, ja hauskakin tuote se on – joka tapauksessa aivan mahtava lahjaidea moneen eri tilanteeseen.

Tämä tyylipuhdas pullonavaaja on tietenkin valmistettu esikuviensa tavoin raudasta ja se on myös aidon kokoinen – ensivilkaisulla menisi täydestä myös työkalupakissa muiden tavaroiden joukossa. Saatavilla on kolme hauskaa mallivaihtoehtoa: sivuleikkuri, pihdit ja jakoavain – joku näistä on varmasti lahjan saajan mieleen, ja toki voit ostaa vaikka kaikki kolme. Ja kun lahja on annettu, korkinavaaja pääsee tekemään sitä, mitä parhaiten osaa: avaamaan hyvin ansaitun olusen tai limonadin työpäivän päätteeksi.

”Työkalu” pullonkorkinavaaja on hieno tuote ja ensiluokkainen lahjaidea – kokeile esimerkiksi ystävälle syntymäpäiväksi, työkaverille nimpparilahjaksi tai vaikka sukulaiselle illanistujaisiin tuliaiseksi. Tilaa nyt tämä hieno tavara, joka varmasti virkistää niin kehoa kuin mieltäkin sekä tyydyttää esteettistä silmää.

Tuotetiedot

  • mallivaihtoehdot: sivuleikkuri, pihdit, jakoavain
  • materiaali: rauta
  • mitat: 18 cm x 6 cm

Tuotteesta ei ole vielä arvosteluja. Kirjoita ensimmäinen arvostelu?

2019-01-21T05:00:32+00:00