Tarvitsetko apua?

Twinkle rasia hiustupsulle

18,90 €
Sis. alv
DHL Express mahdollista
- +
Nyt esittelemme aivan ihanan lahjaidean vastasyntyneen vauvan ylpeille vanhemmille. Tähän muistorasiaan nimittäin talletetaan lapsen ensimmäinen hiustuppo, ja muisto tästä ihanasta kasvuvaiheesta säilyy aina. Rasia on sisältä arvokasta samettia ja päälle on kaiverrettu hauska ”My First Curl” -teksti. Tämä on huomioon ottava ja herkkä lahja läheisille ystäväille, jotka ovat saaneet lapsen, ja toki voit ostaa rasian myös omalle perheellesi. Toimi nyt ja tilaa!
Tuote ei ole tällä hetkellä saatavilla, mutta löydät sen taas pian valikoimastamme.

Other customers bought

Kuvaus

Usein vanhempien paras lahja on nähdä oman lapsen varttuvan, ensin pikkuvauvasta leikki-ikäiseksi, sitten teini-ikäiseksi ja yhtä äkkiä täysi-ikäiseksi. Miten siinä niin nopeasti näin kävikään? Onkin tärkeää tallettaa kaikki ihanat muistot lapsen kasvun varrelta – ensimmäiset sanat, askeleet, hampaat ja hiukset. Nyt esittelemmekin konkreettisen esineen, jonka avulla ensimmäinen hiustuppo säilyy aina: se nimittäin leikataan saksilla ja asetetaan tähän ihanaan rasiaan, jossa se säilyy aina.

Rasian kyljessä lukee ”My First Curl”, ja sisältä rasia on pehmeää samettia. Se onkin juuri oikeanlainen ja arvokas säilytysastia näin tärkeälle esineelle. Ja kun lapsi kasvaa aikuiseksi, ”Twinkle” rasian voi antaa hänelle esimerkiksi ensimmäiseen omaan kotiin muuttaessaan – näin tämä lahjaidea säilyy ajankohtaisena vuosikausia.

Rasia itsessään on arvokaasti hopeoitu ja kantta koristaa ihana, pienenpieni karhunpoika, joka pitelee tassuissaan sydäntä. Tämän muiston säilyttääkin mielellään näkösällä vaikkapa kodin kirjahyllyssä. Keskusteluakin lahja varmasti herättää kyläilemään tulleiden ystävien kanssa. Osta nyt lahjaksi läheiselle ystävälle tai sukulaiselle, myös omaan perheeseen. ”Twinkle” rasia on täydellinen lahjaidea tuoreille vanhemmille ja vuosikausien vuorovaikutuksen sisältävä, syvällinen esine.

Tuotetiedot

  • mitat: 5,5 cm x 4,5 cm x 1,5 cm
  • väri: hopea
  • sisus: sametti
2021-01-20T10:17:44+00:00