Tarvitsetko apua?

Tuikkulyhty-lahjapakkaus

12,90 €
Sis. alv
- +
Kotiin tulvii magiaa ja autereisuutta, kun sytytät muutaman tuikkukynttilän ja asetat ne näihin upeisiin, lasisiin tuikkulyhtyihin. Kokonaisuuden kruunaa kuivakasveista valmistettu potpourri, jonka muodostamalle pedille tuikkulyhdyt asetetaan. Aivan upea ja harmoninen koriste, joka luo kodin sisustukseen lämpöä, rauhallisuutta ja eteeristä tunnelmaa. Osta tämä kaunis lahja äidille tai siskolle joululahjaksi tai syntymäpäiväyllätykseksi – aivan ihana lahjaidea, jonka antamisesta huokuu rakkaus ja arvostus. Toimitetaan kauniissa lahjapakkauksessa!
Tuote ei ole tällä hetkellä saatavilla, mutta löydät sen taas pian valikoimastamme.

Other customers bought

Kuvaus

Aina on hyvä aika polttaa tuikkukynttilöitä, ei ainoastaan jouluna tai adventtien aikoihin. Ja yhtä lailla aina on hyvä hetki antaa lahjaksi tällainen upea lahjapakkaus, joka sisältää kolme lasista tuikkulyhtyä, niiden alustana toimivan tarjottimen sekä kuivakasveista valmistetun värikkään potpourrin, jonka päällä lyhdyt lepäävät. Tämä kombinaatio on yksinkertaisesti tyylikäs ja perinteikäs sisustuselementti, joka nostaa sisustuksen profiilia entisestään. Kodista huokuu arvokkuus, kun sen sisustuksessa on tällainen deko-esine.

Tuikkukynttilät luovat jo sellaisenaan rauhallisuutta ja seesteisyyttä kodin sisustukseen, ja nämä lasiset lyhdyt nostavat tuikkujen rauhoittavan tunnelman vielä seuraavalle tasolle. Tämä koriste näyttää esimerkiksi sohvapöydällä tai ikkunalaudalla aivan upealta, myös keittiössä tai parvekkeella, missä se valaisee pimeneviä iltoja. Todellinen katseenvangitsija ja samalla silmiä hivelevän kaunis tuote!

Tuikkulyhty-lahjapakkaus on sopiva lahja esimerkiksi äidille äitienpäivänä tai syntymäpäivänä, toki myös hyvät ystävät arvostavat, kun saavat tämän upean tuotteen lahjaksi. Myös kollegalle tai liiketuttavalle passeli joululahja! Kokeile myös siskolle tupaantuliaislahjaksi ensimmäiseen omaan kotiin – tuikut luovat lämmintä fiilistä ja valoa kylminä ja pimeinä talvi-iltoina. Osta nyt lahjat.fi-verkkokaupan kautta – valoisa lahjaidea!

Tuotetiedot

  • mitat n. 30 x 14 cm
  • kolme lasista tuikkupidikettä
  • sisältää koristekiviä ja potpourria
  • koristeellisessa lahjapakkauksessa
2021-01-16T12:07:45+00:00