Tarvitsetko apua?
Ilmainen toimitus alk. 40 € tilauksille
003589 424524 64

5 Treffi-ideaa ystävänpäiväksi (2018)

 

Mitä tehdä treffeillä

Lahjat.fi:n treffispesialisti, Simon, on koonnut listan aktiviteeteistä ystävänpäivään. Joukosta löytyy romanttisia yllätyksiä sekä vauhdikkaampaa tekemistä. Näillä treffivinkeillä ystävänpäivä ei voi mennä pieleen, ja mikä parasta saat ostettua nämä kaikki elämyslahjat kaupastamme.

Tekemistä ystäväpäiväksi: vierailu tuulitunnelissa

Oletko miettinyt pitkään, mitä aktiviteettia haluaisitte tehdä ystävänpäiväna? Nyt ei kannata etsiä kauempaa: tämä tuulitunnelisessio on aivan mahtava tapa viettää laadukasta ja seikkailullista aikaa ystävänpäivänä!

Tutustu elämykseen

Romanttinen yllätys naiselle: Raakakakkukurssi

Tämä on mahtava treffi idea ystäväpäivään. Raakakakkukurssi voi olla myös romanttinen lahja miehelle kun naiselle.

Tutustu elämykseen

Moottorikelkkasafari kahdelle (ystävänpäivälahja poikaystävälle)

Tämä on ainutlaatuinen ystävänpäivälahja miehelle. Lähde taianomaiselle moottorikelkkasafarille Mikkelin seudun kuulaisiin talvimetsiin. Tämä elämysretki voidaan suorittaa niin yhden henkilön ajastamana kuin parikelkkailunakin, jolloin yhden moottorikelkan päällä matkustaa kaksi henkeä. Emme voisikaan lahjat.fi-verkkokaupassa miettiä juurikaan soveliaampaa ja romanttisempaa lahjaa esimerkiksi pariskunnalle kauniin talvipäivän ratoksi.

Tutustu kelkkasafariin

Ystävänpäivälahja naiselle: pariskuntakuvaus

Jossain vaiheessa seurustelua on tullut sopiva hetki virallistaa suhde – joko yhteenmuutto tai vain lupautumisella toisillenne. Tätä ihanaa hetkeä kannattaa muistella vielä vanhana, ja mikä olisikaan parempi tapa katsoa menneeseen kuin tutkailla tuosta hetkestä napattua valokuvaa. Nyt tarjoamme tätä ihanaa palvelua tilattavaksi kauttamme – ammattivalokuvaaja saa parikuvaanne loistoa ja rakkauden huumaa. Osta kihla- tai pariskuntakuvaus – mainio tuote, elämys ja palvelu!

Tutustu elämykseen

Jännittävää ystävänpäiväohjelmaa: pakohuone

Huonepakopelit eli Escape room -pelit ovat yleistyneet kovaa vauhtia maailmalla. Tässä päättelytaitoja, ryhmätyötä ja luovuutta vaativassa tehtävässä tavoite on yksinkertainen: paeta suljetusta huoneesta tietyn ajan sisään. On laitettava luovuus ja boksin ulkopuolella ajattelu totisesti töihin, jotta huoneesta pääsee pakenemaan.

Tampere, Helsinki ja Jyväskylä

 

2018-12-17T16:17:27+00:00