Tarvitsetko apua?

Tonka-onnenpavut

4,90 €
Sis. Alv., pois lukien toimitus
- +

Toimitusaika: alkaen 09.01.

On aina erinomainen päätös antaa lahjaksi paketillinen hyvää onnea – ja nämä tonkapavut sitä hyvinkin saajalleen tuovat. Ne ovat perinteisiä eteläamerikkalaisia onnenamuletteja, ja tuoksutonkapuu onkin taloudellisesti tärkeä viljelyskasvi monille syrjäseutujen asukkaille. Tonkapavut sisältävät kumariinia, joka tuoksuu miellyttävästi vaniljalle, ja niillä voikin myös viimeistellä leivokset ja makea jälkiruoat. Anna nyt läheiselle ihmiselle lahjaksi tämä perinteinen ja ekologinen onnentuoja – miellyttävä lahjaidea.

Other customers bought

Kuvaus

Nämä tonkapavut ovat pieni, eksoottinen lahja, joka tuo saajalleen hyvää onnea. Eteläamerikkalaisessa perinnetiedossa tonkapapu on onnenamuletti, ja sitä kantava tuoksutonkapuu onkin tärkeä talouskasvi monille syrjäseutujen asukkaille. Tonkapapujen sisältämä kumariini tuoksuukin erittäin miellyttävältä ja sitä käytetäänkin laajalti parfyymiteollisuudessa ja jälkiruokateollisuudessa vaniljan tavoin. Tuoksutonkapuu on myös eräs maailman sitkeimmistä kasveista, joka saattaa elää 1000-vuotiaaksi.

Nyt voit antaa läheiselle ystävälle, sukulaiselle tai perjeenjäsenellesi lahjaksi paketillisen hyvää onnea. Esittelemme nyt lahjat.fi-toimituksessa tämä tonkapapupussin, joka sisältää kolme tonkapapua. Voit käyttää niitä onnenkaluina tai ruoanvalmistuksessa – joka tapauksessa onnen saanti on taattu. Kannatpa sitten tonkapapuja housuntaskussa tai jauhat niistä maustetta ruoanlaittoon, ne levittävät hyvää mieltä ja tuoksua ympäristöön. Perinnetieto on arvokasta ja siirtyy sukupolvien yli, ja elämässä tarvitaan muutenkin aina ripaus ylimääräistä onnea.

Tämä Saksassa pakattu luonnontuote sisältää vain 100-prosenttisia tonkapapuja ilman lisäaineita, ja tämä lahja onkin sekä ekologinen että luonnonläheinen: tonkapavut miellyttävät niin lahjan saajaa kuin antajaakin ja tuovat sitä kuuluisaa hyvää onnea! Osta nyt lahjaksi läheiselle ihmiselle ja ilahduta hänen arkeaan näillä luonnollisilla ja kauniilla onnenamuleteilla.

Tuotetiedot

  • pakkaus sisältää 3 kpl tonkapapuja
  • säilytys viileässä ja kuivassa
  • valmistaja: Liebeskummerpillen GmbH, Berliini, Saksa
  • Huom! Sisältää kumariinia; Euroopan elintarviketurvallisuusvirasto EFSA suosittelee päiväsaannin rajaksi 0,1 mg ruumiin painokiloa kohden.
2023-12-07T14:26:42+00:00