Tarvitsetko apua?
Ilmainen toimitus alk. 40 € tilauksille
003589 424524 64

Thorin vasara 3D-lamppu

47,90 €
Sis. alv
- +
Iskevä lahjaidea! Kun ripustat tämän valaisimen seinällesi, näyttää siltä, että itse ukkosen jumala Thor on käynyt hakkaamassa Mjölner-vasaransa makuuhuoneen seinään kiinni! Tämä hieno 3D-valaisin toimii pattereilla ja näyttää seinällä kolmiulotteiselta. Valaisin onkin tyylikäs sisustuselementti kaikille skandinaavisen mytologian harrastajille ja miksei myös sarjakuvien ystäville – Thor on myös kuuluisa Marvel-yhtiön sankarihahmo! 3D-efektin tuottaa tarra, joka kiinnitetään lampun ympärille. Hieno lahja, tilaa nyt!
Tuote ei ole tällä hetkellä saatavilla, mutta löydät sen taas pian valikoimastamme.
 • Tilaa ennen 15:00 lähetämme tuotteen varastolta samana päivänä
 • Toimitus 4-7 päivässä
 • Suomenkielinen asiakaspalvelu
 • 30 päivän palautusoikeus1

Kuvaus

Thor on pohjoismaisissa jumaltaruissa ukkosen jumala ja kaikkivoipa, kansan puolella oleva hahmo, joka suojeli maanviljelijöitä jättiläisiltä – aseenaan vaikuttava Mjölner-vasara, jolla kelpasi näyttää voimaansa. Nyt voitkin ripustaa tämän huikean esineen seinällesi – upeana 3D-valaisimena! Lamppu on muotoiltu Thorin vasaran näköiseksi, ja vasaran ympärille kiinnitettävä 3D-tarra muodostaa kolmiulotteisen illuusion – on kuin Thor itse olisi käynyt junttaamassa Mjölnerin seinään kiinni! ”Thorin vasara” onkin myös hieno sisustuselementti ja toki äärimmäisen käyttökelpoinen yövalo: voit ajastaa valaisimen sammumaan puolen tunnin jälkeen kolmiasentoisen virtakytkimen avulla. Erittäin kätevää!

Thor on myös yhdysvaltalaisen Marvel-yhtiön yksi suosituimmista sarjakuvasankareista, ja siksi hänen vasarastaan mallia ottanut lamppu sopiikin lahjaksi myös populaarikulttuurin harrastajille ja sarjakuvien ystäville. Thor on seikkaillut elokuvissa 2010-luvullakin ja on aina ajankohtainen supersankari.

Tämä ukkosen jumala onkin kiehtova hahmo, ja hänen vasaransa seinällä henkii niin muinaista mytologiaakin kuin silkkaa skandinaavista kylmyyttäkin – mikä mahtava ja tyylikäs sisustuselementti! Oiva lahjaidea esimerkiksi teini-ikäiselle, tai miksei myös vanhemmille sarjakuvien ja skandinaavisten tarujen ystäville! Tilaa heti vaikkapa hyvälle ystävällesi tai lähipiirisi heavy metal -diggarille.

Tuotetiedot

 • ripustetaan tarranauhalla (ei mukana pakkauksessa) tai ruuveilla (tappi ja ruuvit mukana pakkauksessa)
 • sisältää käyttöohjeet
 • mukana 3D-tarra
 • suositellaan asennettavaksi tasaiselle pinnalle
 • kolmikohtainen kytkin: koko ajan päällä, 30 minuuttia päällä, pois päältä
 • mitat: 27,4 cm x 18,3 cm x 15,8 cm
 • paristot eivät sisälly pakkaukseen

Tuotteesta ei ole vielä arvosteluja. Kirjoita ensimmäinen arvostelu?

2019-01-18T19:20:45+00:00