Tarvitsetko apua?

The Working dead - Pimeässä hohtavat näppäimistötarrat

8,90 €
Sis. alv
- +
Työt tai koululäksyt ovat vielä tekemättä ja vuorokausi uhkaa jo kohta kääntyä seuraavan puolelle, jolloin tehtävien tulisi olla jo tehtyinä. Kuulostaako tutulta? Jos, niin nämä pimeässä hohtavat näppäimistötarrat on suunniteltu juuri sinulle, jonka tietokoneen näppiksellä on tapana laulaa ahkerasti illan ja yön pimeinä tunteina!
Tuote ei ole tällä hetkellä saatavilla, mutta löydät sen taas pian valikoimastamme.

Other customers bought

Kuvaus

Kello käy jo puoltayötä, mutta työhuoneesta kuuluu tasainen naputus, kun näppis laulaa ja työt tai koulutyöt etenevät. Zombieko se siellä näpyttelee? Siltä kyllä vahvasti näyttää, että ahkeroija on vähintäänkin kahvin ja unen tarpeessa. Hanki iltamyöhään tai öisin ahkeroivalle lahjaksi pimeässä hohtavat näppäimistötarrat, jotta hänen ei tarvitse arpoa jokaista kirjainta!

Pimeässä hohtavat näppäimistötarrat ovat sekä hauska ja huumorintajuinen lahjaidea zombie-lookillaan että myöskin apu pimeisiin iltoihin, jolloin näppiksen kirjaimet uhkaavat mennä silmissä sekaisin. Tehokkaampaa työtulosta näiden avulla ei voida luvata, mutta ainakin silmiä miellyttävämmän työskentelyn. Loistava lahjaidea - kirjaimellisesti!

Tuotetiedot

The Working dead - Pimeässä hohtavat näppäimistötarrat

  • Näppäimistötarrat zombie-lookilla
  • Tarrat loistavat pimeässä

  • >Sopivat kaikkiin perusmallisiin näppäimistöihin
2020-12-06T01:47:52+00:00