Tarvitsetko apua?

THABTO Mobi Whale Vase kukkamaljakko

46,90 €
Sis. alv
- +
Aivan upea sisustuselementti ja kiehtova kukkamaljakko näyttää kirjahyllyssä tai pöydällä uivalta valaalta. Ehdottoman suositeltava lahjaidea trendikkääseen kotiin ja katseet vangitseva sisustusesine. THABTO on englantilainen brandi, jonka tuotteet kertovat tarinoita, ja toden totta – kun tätä maljakkoa katselee, ajatukset tempautuvat kohti aavaa merta. Osta nyt Mobi Whale Vase lahjaksi tyylikkyyttä ja nykyaikaista desiginiä arvostavalle ystävälle. Soveltuu mainiosti myös liikelahjaksi tai valmistujaislahjaksi.
Tuote ei ole tällä hetkellä saatavilla, mutta löydät sen taas pian valikoimastamme.

Other customers bought

Kuvaus

Tämä design-kukkamaljakko on kuin tehty lahjaksi: se toimitetaan näyttävässä ja mustassa värissään virallisen tyylikkäässä lahjapakkauksessa ja tyydyttää vaativampaakin makua. Mobi Whale Vase on kaksiosainen maljakko ja sisustuselementti: kukat asetellaan valaan muotoisen maljakon ”ilmanottoaukkoon”, ja lisäksi maljakossa on ”pyrstö”, joka asetetaan varsinaisen maljakko-osan taakse – aivan kuin valas ”uisi” valitsemallaan pöytä- tai hyllytasolla. Mobi onkin kuin kotonaan trendikkäässä, vähäeleisessä ja nykyaikaisessa sisustuksessa, ja se sopii hyvin niin kotiin kuin myös toimistoympäristöön. Maljakon suunnittelu on kiehtovan pehmeälinjaista ja minimalistista, äärimmäisen tyylikästä.

Mobi Whale Vasen tuottanut THABTO on englantilainen suunnittelutoimisto, jonka nimi on lyhenne ilmaisusta ”kaksi päätä on parempi kuin yksi”. Tämä kahden nuoren ja lahjakkaan suunnittelijan perustama brandi sisältää kiehtovia ja persoonallisia kodin tarve-esineitä ja sisustuselementtejä, joissa on huikeita yksityiskohtia ja pintatasoaan syvempiä tarinoita.

THABTO Mobi Whale Vase on upea ja moderni koriste-esine, ja sen voitkin antaa lahjaksi hyvinkin arvokkaassa tilanteessa: valmistujaislahjaksi, 50-vuotislahjaksi tai uuteen kotiin tuliaiseksi. Liikelahjana se on helposti annettava mutta silti luksusta huokuva, ja soveltuukin myös vietäväksi vaikkapa joululahjaksi esimiehelle.

Tuotetiedot

  • * toimitetaan mustassa lahjapakkauksessa
  • * materiaali: porsliini
  • * mitat: osa 1 (valaan keho): 25 cm x 6 cm x 11,5 cm; osa 2 (pyrstö): 8,5 cm x 5 cm x 16 cm
  • * väri: musta
  • * paino: 1,2 kg
  • * Huom! Pakkaus ei sisällä kukkia
2021-01-20T10:07:47+00:00