Tarvitsetko apua?

Tekoveri-suihke

5,90 €
(98,33 € / l) Sis. alv
DHL Express mahdollista
- +
Tekoverisuihkeen avulla saat oikeaa kauhutunnelmaa niin Halloween-bileisiin kuin vaikkapa teatteriesitykseenkin, jossa tapahtuu kauheita. Verisuihkeen avulla on myös helppoa koostaa zombi-aiheinen Halloween-asu. Niin aidon näköistä, että herättää varmasti kauhua ja kysymyksiä!
Tuote ei ole tällä hetkellä saatavilla, mutta löydät sen taas pian valikoimastamme.

Other customers bought

Kuvaus

Kalpea zombi vaatteet ja kädet veressä tai vampyyri, jonka suunympärys ja kaulus hohtavat punaisena edellisen aterian jäljiltä… Nyt nämä klassiset, Halloween-teemaiset asut on helppo toteuttaa tämän nerokkaan tekoverisuihkeen avulla. Aidon näköinen veri kauhistuttaa varmasti kanssajuhlijoita ja tekee asustasi todella autenttisen!

Tekoverisuihke voi myös herättää käytännön pilailijan. Suihkaus verta otsaan tai käteen ja voivottelemaan puolison, kämppiksen, kavereiden tai muiden kanssa-asujien luokse. Kauhistuttava pila esimerkiksi aprillipäiväksi! Huom! Kannattaa kokeilla vain huumorintajuisten ja kylmähermoisten läheisten kanssa, ettei tule sanomista jälkikäteen.

Suihketta kannattaa käyttää vain ihoon tai vaatteisiin, joiden sotkeentumisesta ei ole niin haittaa. Esimerkiksi seiniä, lattioita ja muita huonekaluja kannattaa varoa, jotta väri ei vahingossa tartu niihin. Ennen suurta juhlapäivää suihketta kannattaa kokeilla pienelle ihoalueelle isompien allergiaoireiden ynnä muiden herkkyysreaktioiden välttämiseksi.

Tuotetiedot

Tekoveri-suihke

  • Tekoverta suihkepullossa
  • 59 ml
2020-11-28T17:02:50+00:00