Tarvitsetko apua?

Teesiivilä Kieli

9,90 €
Sis. Alv., pois lukien toimitus
- +

Toimitusaika: alkaen 09.01.

Rakastatko kiireettömiä teehetkiä ja tykkäät maistella eri teelaatuja hitaasti nautiskellen? Jos, niin tämä teesiivilä on juuri sinua varten kehitetty! Sen herkullinen huuliksi ja kieleksi suunniteltu muotoilu sekä käytännöllisyys saavat välittömästi jokaisen teenjuojan pauloihinsa!

Other customers bought

Kuvaus

Mitäpä sanoisit teesihdistä, jonka kirkkaanpunainen silikonikieli tarttuu näppärästi teemukisi reunaan samalla, kun se maustaa kuuman juomasi lempiteelläsi? Niinpä - vihdoinkin teesiivilä, joka on suunniteltu pysymään fiksusti kiinni mukin reunassa tehtäväänsä täyttämässä! Lisäksi tämän sihdin voi pestä astianpesukoneessa - miten kätevää. Käytännöllisyyden lisäksi sen herkullinen muotoilu on omiaan herättämään teenhimon niin viihtyisinä koti-iltoina kuin kiireisinä aamuinakin!

Pitääkö ystäväsi teen juomisesta? Tai oletko menossa lähiaikoina tupaantuliaisiin? Tämä lahja tulee takuulla käyttöön, eikä jää pölyttymään kaapin perälle - sen houkuttelevaa muotoilua on nimittäin hyvin vaikea vastustaa! Tilaa itsellesi tai lahjaksi teefanaatikolle ja tulevat teehetket ovat suloisen punaisia!

Tuotetiedot

Teesiivilä Kieli

  • Korkealaatuista silikonia
  • Kiinnittyy mukin reunaan
  • Konepesun kestävä
  • 10 x 8 x 4 cm
2023-12-08T00:25:33+00:00