Tarvitsetko apua?

Teelusikka Pääkallo

7,90 €
Sis. alv
DHL Express mahdollista
- +

Toimitusaika: Toimitusaika 3-5 päivää

Unohda tylsät teekestit ja räväytä hieman hevimpään tyyliin pääkalloaiheisella teelusikalla. Upea käyttöesine, joka tuo vähän rokkityyliä tylsimpiinkin kekkereihin. Koristeellinen lusikka on sopiva lahja kenelle tahansa, jolle perinteinen kahvi tai tee vain on hieman liian kesyä.

Other customers bought

Kuvaus

Teekutsuihin liitetään perinteisesti keski-ikäisiä brittirouvia pyhähatuissaan, pikkuriikkisiä, mutta sitäkin hienompia teeleipiä ja pieniä tarjoilupöytiä varjoisalla nurmialueella. Mutta entäpä, jos Alice Cooper joisi teetä ja järjestäisi teekutsut? Hänen kutsuissaan olisi varmasti pääkalloteema pääkalloaiheisine teeleipineen.. ja tietysti pääkalloaiheisine teelusikoineen. Tämä pääkalloteelusikka onkin kuin suoraan Alice Cooperin teekutsuilta. Se on tavallista ”hevimpi” versio perinteisestä teelusikasta ja sen muotoilussa on kauhua kuin mitä hirveimmässä kauhuelokuvassa.

Muotoilultaan tämä ainutlaatuinen lusikka on todellakin aikamoisen karmiva. Lusikassa on pääkallolle tyypilliset silmä- ja nenänaukot, joiden kautta annosteltava sokeri voi valua alas kuppiin. Lusikka on valmistettu ruostumattomasta teräksestä, joka antaa sille kylmän kiiltävän ulkomuodon. Upea kiilto ja karmaiseva muotoilu yhdistyvät ainutkertaiseksi käyttöesineeksi, joka varmasti herättää keskustelua kutsuilla kuin kutsuilla. Tästä lusikasta tulee varmasti todellinen hitti – käyttipä sitä sitten itse Alice Cooper tai vain tavallinen teenjuojatallukka.

Tuotetiedot

Teelusikka Pääkallo

  • Materiaali: ruostumaton teräs
  • Mitat: 15 x 3,2 x 1,4 cm
  • Pakkaus sisältää yhden lusikan
2020-11-28T15:22:04+00:00