Tarvitsetko apua?

Teekuppi-basilikankasvatussetti

8,90 €
Sis. alv
- +
Tämä sympaattinen kahvikuppi on itse asiassa ruukku, johon kylvät tuoreutta ja terveyttä henkivän basilikakasvin. Setin mukana saat basilikan siemeniä, kasvupohjan sekä hauskan nimikyltin, joka kertoo, mitä kummallista ruukussa oikein kasvaakaan. Basilika on herkullista, ja nyt on erityisen hauskaa kasvatella tätä italialaisten lempiyrttiä kotona keittiön pöydällä. Täydellinen lahjaidea, joka lisää vihreyttä elämääsi ja ruoanlaittoon. Toki voit ostaa myös itsellesi ja kylvää itsellesi ruukullisen basilikaa.
Tuote ei ole tällä hetkellä saatavilla, mutta löydät sen taas pian valikoimastamme.

Other customers bought

Kuvaus

Päälle päin tämä lahja näyttää oikein kotoisalta, perinteikkäältä kahvikupposelta – juuri sellaiselta, jollaisia mummolla oli useampia kesämökin kaapissa. Kupponen on kuitenkin paljon, paljon muutakin: se on kasvatusruukku basilikalle, itse asiassa tämä lahjapakkaus sisältää myös basilikan siemeniä, maaperäistä kasvualustaa sekä nimikyltin, jonka voit asettaa basilikakasvin lomaan. Basilikankasvatussetti sisältää kaikki ohjeet, jotka tarvitset tämän italialaisessa ruoassa olennaisen yrtin kotona kasvattamiseen. Ei muuta kuin siemenet multaan, vettä päälle ja ihanan yrtin versomista odottelemaan.

Basilika on esimerkiksi tomaattipohjaisen pastakastikkeen ydinmauste, yhdessä tomaattiviipaleiden ja mozzarellajuuston kanssa se muodostaa insalata capresen, klassisen alkupalasalaatin. Kun basilikan yhdistää pinjansiemeniin ja pecorinojuustoon ja jauhaa oliiviöljyn kanssa tahnaksi, saadaan pesto, tuo italialaisista kastikkeista kenties tunnetuin. Basilika on yksinkertaisesti herkullista, ja nyt voit kasvattaa sitä kotonasi helposti – basilika on tunnetusti nopeakasvuinen ja helppohoitoinen yrtti.

Tämä on maukas lahjaidea kaikille kotipuutarhureille ja intohimoisille kotikokeille. Anna esimerkiksi ruoanlaittoa harrastaville vanhemmillesi tai välimerellisiä gourmet-annoksia rakastavalle ystävällesi. Toki ymmärrämme täysin, jos mielesi sittenkin tekee ostaa tämä basilikankasvatussetti myös itsellesi. Buon appetito – hyvää ruokahalua.

Tuotetiedot

  • pakkaus sisältää keraamisen kupin ja aluslautasen, maa-aineksen kasvupohjaksi, basilikan siemeniä, etikettilaatan
  • mitat: 14 cm x 14 cm x 8,2 cm
  • kasvatuksen onnistuminen on riippuvainen monesta tekijästä, eikä aina samankaltaista kasvua voida taata
  • kupin koristeet vaihtelevat tuotteesta toiseen satunnaisesti; värivaihtoehdot: valkoinen, sininen, keltainen, rosa

Tuotteesta ei ole vielä arvosteluja. Kirjoita ensimmäinen arvostelu?

2020-11-25T23:02:24+00:00