Tarvitsetko apua?

Tee-Se-Itse Valheenpaljastin

12,90 €
Sis. Alv., pois lukien toimitus
- +
Totuus vai tehtävä leikki saa kokonaan uudenlaisen merkityksen, kun totuuden valinnut kytketään tähän tee-se-itse-valheenpaljastimeen kiinni. Hikikarpalot kihoavat ohimoille kun vastaaja asetetaan kiperään paikkaan. Ehdottoman hauska lahjasuosikki vaikka syntymäpäiväksi.
Tuote ei ole tällä hetkellä saatavilla, mutta löydät sen taas pian valikoimastamme.

Other customers bought

Kuvaus

Otsalta valuvat hikipisarat, kuiva nielaisu ja vipattava jalka… Kytke kaverisi tähän itse kokoamaasi valheenpaljastimeen ja aloita kuulustelu. Tiukkoja kysymyksiä, monitorin seuraamista ja paljastavia vastauksia. Voit yllättyä mitä kaikkea tietoja ja totuuksia oikein löydätkään vastaajan mielestä.

Tämä helposti koottava valheenpaljastin on riemukas lelu, josta on iloa kauan. Sen mukana tulevat yksinkertaiset kokoamis- ja käyttöohjeet ja ennen kuin huomaatkaan, olet valmis kuulustelemaan ensimmäistä epäiltyäsi. Valheenpaljastimen sensoreihin on helppo kytkeä niin isä, äiti, pikkusisko kuin isovelikin ja selvittää kuka oikein on käynyt huoneessasi penkomassa.

Koottava valheenpaljastin sopii erityisesti lapsille tai lapsenmielisille, jotka haluavat tehdä käsillään, koota ja purkaa vekottimia. Vaikka tulokset eivät olekaan aina totuudenmukaisia, sillä kyseessä on lelu, antaa tämä laite loistavan pohjan mielikuvituksellisille leikeille.

Tuotetiedot

Tee-Se-Itse valheenpaljastin

  • Pakkaussisältö:
  • Helposti koottava valheenpaljastin, näytöllä ja kahdella sormisensorilla
  • Englanninkieliset ohjeet
  • Toimii kahdella AA paristolla (eivät sisälly pakkaukseen)
  • Pakkauksen koko: n. 4.5 x 22.2 x 16.4 cm
  • Huom! Tämä on lelu, eivätkä tulokset ole todenmukaisia. Ei sovellu alle 36kk vanhoille lapsille – pienet osat voivat aiheuttaa tukehtumisen vaaran

Tuotteesta ei ole vielä arvosteluja. Kirjoita ensimmäinen arvostelu?

2021-11-27T03:51:00+00:00