Tarvitsetko apua?

Tee-se-itse ruokaohjekirja

29,90 €
Sis. alv
DHL Express mahdollista
- +
Jokaiselta suvulta ja perheeltä löytyy lukuisia arjen ja juhlan ruoka- ja leivontaohjeita, joita harvoin on edes kirjoitettu muistiin. Kuka muistaakaan Aino-mummun ihanat täytekakut, Marjatta-tädin huumaavan hyvän glögin tai Hellä-tädin herkulliset pikkuleivät? Suvun kaikki jäsenet tietävät heti, mistä puhutaan mutta miten niitä herkkuja tehdäänkään? Kenellä olisi resepti vielä tallessa? Näitä perheen ja suvun ihania reseptejä voi kerätä tähän ruokaohjekirjaan, johon mahtuu yli 80 eri reseptiä. Sivuilla on tilaa reseptien ainesosille, teko-ohjeille sekä valokuville tai kuvien puuttuessa vaikka piirroksille. Tilaa kirja ja anna sukulaisten kirjoittaa tärkeimmät reseptit kirjaan ja anna sitten vaikka häälahjaksi nuorelle parille!
Tuote ei ole tällä hetkellä saatavilla, mutta löydät sen taas pian valikoimastamme.

Other customers bought

Kuvaus

Tähän kirjaan kirjoitetut reseptit tulevat olemaan kirjan omistajalle niitä kaikkien tärkeimpiä ruokaohjeita ja leivontaohjeita. Reseptit tähän kirjaan kirjoitetaan ajatuksella ja ohjeissa kerrotaan myös ne pienet niksit, joilla resepti on koettu parhaiten onnistuvan. Vinkkejä, kuten miten perunalaatikon imellytys on aina perheessä tehty ja miten vaari aina onnistui lipeäkalan teossa niin hyvin, ei muualta löydy. Tee-se-itse -ruokaohjekirjaa voi kierrättää suvussa samalla tavoin kuin vaikka ystäväkirjaa, jolloin jokainen voi vuorollaan kirjoittaa kirjaan oman tärkeimmän reseptinsä. Lopputuloksena syntyy hieno kokoelma tärkeitä reseptejä ja erikoistaidot siirtyvät näin suvussa eteenpäin ja myös tuleville polville jäävät ne pienet vinkit hyödynnettäväksi.

Perheen omaan ruokaohjekirjaan voi kirjoittaa ohjeet käsin tai siihen voi liimata reseptikopioita tai tulostettuja reseptejä. Tärkeintä on, että kirjaan tulee kirjattua niitä erikoisreseptejä, joita kirjan haltija tai perhe pitää tärkeinä. Persoonallinen tyyli ja kirjoittajan omat merkinnät ja piirrokset tekevät kirjasta yksilöllisen ja kirjan saajalle kirja tulee olemaan aina se tärkein ruokaohjekirja. Osta kirja lahjaksi hääparille, omaan kotiin juuri muuttaneille tai tilaa itsellesi!

Tuotetiedot

Tee-se-itse ruokaohjekirja

  • Mitat: 16 x 22 x 3 cm
  • Tilaa yli 80 reseptille
  • Kirjan kieli: englanti
2021-01-19T22:39:35+00:00