Tarvitsetko apua?

Tee-se-itse-kasvilaboratorio

24,90 €
Sis. Alv., pois lukien toimitus
- +
Tämä itse koottava, rakennettava ja kylvettävä kasvilaboratorio on yhtä aikaa freesi kotikasvihuone, joka parantaa huoneilmaa ja elämänlaatua, ja kiehtova tieteellinen koe, opettavainenkin. Kasvien kasvualustana käytettävä geeli on läpinäkyvää, ja kasvien juurten kehittymistä geelissä on mahdollista seurata tee-se-itse-kasvilaboratorion lasisten seinien läpi. Tee-se-itse-kasvilaboratoria on paneutumista vaativa ja mielenkiintoinen lahjaidea kodin pikku professoreille ja viherpeukaloille, koulun tiedeprojektiin tai muuten vain arkeen mielikuvituksellisuutta tuomaan.
Tuote ei ole tällä hetkellä saatavilla, mutta löydät sen taas pian valikoimastamme.

Other customers bought

Kuvaus

Tässä on kenties lukukauden mielenkiintoisin lahja kaikille opiskelijoille ja tieteestä kiinnostuneille! Tee-se-itse-kasvilaboratorio koostuu kolmesta läpinäkyvästä ruukusta, joihin lahjan saajan on itse kylvettävä kolme erilaista ruokakasvia, tomaattia, basilikaa ja kurkkua. Kasvit on valittu niiden toisistaan poikkeavien ominaisuuksien perusteella. Toisin sanottuna nämä kolme vihannesta kasvavat eri lailla, eri nopeuksilla ja erilaisilla juurilla. Kylvömaana toimii erikseen sekoitettava geeli, jonka lopullinen koostumus on läpinäkyvä. Kasvien juurtumista ja juurten kehittymistä on mahdollista seurata koko kasvin elinkaaren ajan. Paketissa on ohjeet geelien sekoittamiseen, ja itse asiassa lahja on paljon yksinkertaisempi ja helpompi koota kuin etukäteen uskoisi.

Tämä lahja yhdistää huvin ja äärimmäisen kiehtovan tieteellisen kokeen. Kasvun kehittymisen seuraaminen on jopa hypnoottista, ja ruukulle rientää joka päivä innoissaan nähdäkseen, kuinka paljon suuremmaksi kasvi on yön aikana muuttunut. Tee-se-itse-kasvilaboratorio on erinomainen lahjaidea vaikkapa teini-ikäiselle, luonnontieteistä kiinnostuneelle koululaiselle – ja toki myös varttuneemmille viherpeukaloille. On vain hyvin mielenkiintoista saada tietää, mitä kukkapenkissä ja kukkaruukuissa itse asiassa tapahtuu ja miten esimerkiksi ruokavihanneksemme kasvaessaan reagoivat. Opettajat huomio: suositellaan myös lämpimästi koulujen tiedeprojekteihin ja biologian tuntien piristyksiksi.

Tuotetiedot

  • läpinäkyvien säiliöiden mitat 11,5 cm x 3,5 cm x 4 cm;
  • sisältää basilikan-, tomaatin- ja kurkunsiemeniä
  • pakkaus sisältää lisäksi kolme ruukkua, multaa ja puukepin
  • pakkaus sisältää kasvugeelin ainesosat
  • mukana käyttöohjeet
2023-12-08T01:27:04+00:00