Tarvitsetko apua?

Täytettävä paperiflamingo Piñata

11,90 €
Sis. alv
- +
Paperinen Flamingo Piñata on kohokohta lapsen syntymäpäivillä! Vieraat ja syntymäpäiväsankari saavat nauraa oikein makeasti, kun yrittävät saada Flamingon luovuttamaan juhlijoille sisälleen kätketyt herkulliset karkit. Makeata riittääkin sitten, kun Flamingo päättää viimein luovuttaa sisältönsä parempiin suihin!
Tuote ei ole tällä hetkellä saatavilla, mutta löydät sen taas pian valikoimastamme.

Other customers bought

Kuvaus

Piñata on aiemmin kuulunut juhlintaan vain Latinalaisessa Amerikassa ja Espanjassa. Viime vuosien aikana se on kuitenkin löytänyt tiensä meillekin, onneksi! Hauska leikki syntymäpäiville tai johonkin muuhun iloiseen juhlaan saadaan täyttämällä tämä kaunis, Flamingon muotoinen Piñata makeisilla, pähkinöillä tai pienillä leluilla tai ehkäpä jopa hauskoilla tehtävillä. Käytä mielikuvitustasi vapaasti ja täytä Flamingo Piñata juhlateeman mukaan.

Tässä on erittäin hauska ohjelmanumero vaikkapa polttareihin! Leikkiin osallistuvat asettuvat jonoon ja heidän silmänsä sidotaan huivilla. Jokainen lyö vuorollaan Piñataa ja yrittää saada sen rikki. Hauskuutta saadaan lisää heiluttelemalla Piñataa tai pyörittämällä osallistujia ympäriinsä. Jossakin vaiheessa Flamingo Piñata luovuttaa leikin ja rikkoutuu, jolloin koko sisältö tippuu maahan pienten kätösten kahmittavaksi. Tämän jälkeen kaikki osallistujat menevät yhtä aikaa noutamaan ansaittua saalistaan. Flamingo Piñata on tehty paperista ja se on kooltaan noin 74 x 36 cm. Pakkauksessa on mukana kätevä ripustin.

Tuotetiedot

Täytettävä paperiflamingo "Piñata"

  • Sisältää ripustimen
  • Mitat: n. 74 x 36 cm
  • Materiaali: Paperi

Tuotteesta ei ole vielä arvosteluja. Kirjoita ensimmäinen arvostelu?

2020-11-25T23:47:46+00:00